Drie keer is scheepsrecht: foto Merlin aangekomen in Turijn

Van UPS kreeg ik een mailtje dat vandaag de foto van Merlin, die binnenkort te zien is tijdens een expositie in Florence, is afgeleverd bij de galerie in Turijn.
Het laatste struikelblok is hiermee uit de weg geruimd.

Vanmiddag dus het goede bericht van UPS – en geruststelling – dat de foto is afgeleverd bij de galerie in Turijn Er zijn wat problemen rondom de aflevering van de foto op de plaats van bestemming, want de foto is eerder in Italië dan was gepland.

Op verzoek van Anonymous, deze kennisgeving is om te bevestigen dat de volgende zending is afgeleverd.

Niet lijkt nu meer in de weg te staan, behalve dan natuurlijk een coronamaatregel in Italië, om de foto van Merlin (0303) van 22 tot en met 29 januari 2022 in de Galleria Bellini, ook wel het Bellini Museum genoemd, in Florence, Italië, ten toon te stellen.

Er is gekozen voor een ingelijste foto met passe-partout.
Om de foto een chique uitstraling te geven is er voor gekozen om het passe-partout van ivoorkleurig linnen te laten maken.
Binnen het passe-partout is de foto nog voorzien van een 2 cm witte rand om de ingelijste foto nog meer diepte te geven.
De houten lijst is 20 mm dik en is gemaakt van zwart eiken hout.
Dit geeft een mooie herhaling met de 2 cm witte rand.
Het papier waarop de foto wordt afgedrukt is Fuji Crystal Archive (glanzend) en het geheel wordt afgedekt met Mirogard museum glas.

 

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en een fysieke expositie in Petritoli in 2019.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over deze expositie
Afleveringspoging twee mislukt
Foto wel in Turijn, nog niet afgeleverd
Curator reageert op vervroegde aflevering
Curator op de hoogte gesteld vervroegde aflevering
Foto Merlin op weg naar Turijn
Foto is bij de afdrukcentrale
Adres is bekend voor aflevering foto
Zo goed als zeker in fysieke expositie
Benodigdheden opgestuurd
Foto Merlin goedgekeurd voor fysieke expositie Florence
Foto ter beoordeling ingezonden voor fysieke expositie Florence
Update fysieke expositie Florence
Uitnodiging voor fysieke expositie Florence