Foto Merlin zo goed als zeker in fysieke expositie Florence

Vanmiddag kreeg ik de bevestiging van de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte” dat de benodigdheden voor de fysieke expositie in het Bellini Museum in Florence (Italië) in goede orde zijn ontvangen en daarmee is de expositie zo goed als zeker.

De bevestiging kwam nadat ik nog een keer de e-mail had gestuurd naar de curator.
In dezelfde e-mail geeft ze aan dat zij mij binnenkort het adres zal sturen waarnaar de foto moet worden opgestuurd.

En hier zou het eventueel nog fout kunnen gaan, want de foto wordt speciaal voor deze gelegenheid afgedrukt door Whitewall zoals ook bij eerdere fysieke exposities het geval is geweest.
De bedoeling is dat de foto dan rechtstreeks wordt gestuurd naar het adres dat de curator mij zal opgeven.
Vanzelfsprekend kost het afdrukken van de foto de nodige tijd, zeker gezien de periode (tussen Kerst en Oud- en Nieuw) en wellicht heeft ook deze afdrukcentrale “last” van de coronamaatregelen.

En daarmee is de volgende “maar” aangekaart.
Het zou goed kunnen zijn dat de fysieke expositie door de pandemie niet doorgaat, net zoals dat het geval is geweest bij de fysieke expositie in Milaan van november dit jaar.

Maar laat ik van het positieve uitgaan.
De foto van Merlin zal dan van 22 tot en met 29 januari 2022 in de Galleria Bellini, ook wel het Bellini Museum genoemd, in Florence, Italië, tentoon worden gesteld.
Het gaat hierbij om foto Merlin (0303).

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en een fysieke expositie in Petritoli in 2019.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over deze expositie
Benodigdheden opgestuurd
Foto Merlin goedgekeurd voor fysieke expositie Florence
Foto ter beoordeling ingezonden voor fysieke expositie Florence
Update fysieke expositie Florence
Uitnodiging voor fysieke expositie Florence