Benodigdheden voor fysieke expositie Florence opgestuurd

Met een flinke vertraging zijn de benodigdheden vandaag opgestuurd  naar de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte” voor de eventuele expositie in het Bellini Museum in Florence, Italië.

Door de grote problemen met de e-mail begin deze maand, waarbij e-mails vanaf 17 september tot en met 3 december spoorloos verdwenen waren (maar gelukkig wel weer hersteld zijn), is het nu pas gelukt om de benodigdheden voor de eventuele expositie in Florence op te sturen.
Eventueel, want er is wel een vertraging van bijna veertien dagen ontstaan omdat de e-mail nog niet betrouwbaar genoeg was om de benodigdheden op te sturen.
Hopelijk heeft dit niet tot gevolg dat de fysieke expositie hierdoor wordt afgeblazen.

Wanneer e.e.a. toch nog binnen de tijd is opgestuurd, zal de foto van Merlin nog afgedrukt moeten worden bij de afdrukcentrale en worden verscheept naar Italië om daar van 22 tot en met 29 januari 2022 in de Galleria Bellini in Florence, Italië, tentoon gesteld te worden.
Het gaat hierbij om foto Merlin (0303).

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en een fysieke expositie in Petritoli in 2019.

Fingers crossed dat de vertraging geen nadelige invloed heeft op de expositie.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over deze expositie
Foto Merlin goedgekeurd voor fysieke expositie Florence
Foto ter beoordeling ingezonden voor fysieke expositie Florence
Update fysieke expositie Florence
Uitnodiging voor fysieke expositie Florence