Update fysieke expositie Florence

Na de e-mail van een paar weken geleden van de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte” met de uitnodiging voor een fysieke expositie in Florence, Italië, een kleine update.

Sinds het vorige berichtje is er contact geweest met de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte”, maar ook met de moeder van het model waarvan wellicht een foto ingestuurd gaat worden.

Onze vraag was of er nog speciale vereisten zitten aan de foto voor de expositie.
Haar antwoord daarop was kort en krachtig:
“We don’t have restrictions on your image, but, as usual, we like your portraits. If you’re interested, please send your proposal.”

Zoals uit bovenstaande blijkt, zijn er geen beperkingen voor wat betreft het type foto en blijkt de organisatie gecharmeerd te zijn van de portretten die ik maak.

Associazione Culturale “Sei l’Arte” is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en een fysieke expositie in Petritoli in 2019.

De expositie, die gehouden wordt in de Galleria Bellini in Florence, Italië, zal niet plaatsvinden van 11 tot en met 18 december, zoals eerder werd meegedeeld, maar wordt nu gehouden van 22 tot en met 29 januari 2022, zo schreef de curator nog in haar e-mail.

We kunnen nu met een voorstel komen van welke foto tentoongesteld zou kunnen worden en wanneer die wordt goedgekeurd, kunnen de andere plichtplegingen gedaan worden.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over deze expositie
Uitnodiging voor fysieke expositie Florence