Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Visagisten

Hoewel niet verplicht, wordt een visagist(e) wel aangeraden bij een fotoshoot.

Een visagist(e) heeft vanuit zijn/haar beroep meer zicht op hoe je het meest voordelig voor de dag kunt komen op de foto (en dat is toch eigenlijk wat je wilt, nietwaar?). Denk hierbij aan de verschillende huidtypen, de make-up die het beste bij jou past maar ook weet hij/zij dat bij een fotoshoot de make-up nadrukkelijker/zwaarder aangebracht moet worden bij een fotoshoot.

Materialen van de fotograaf en de visagist(e)
Materialen van de fotograaf en de visagist(e)

Studio Tjeerd werkt met een aantal visagisten samen. Als je gebruik wilt maken van een visagist(e) geef je dat al in de voorbereiding aan, zodat contact gezocht kan worden met de visagist(e) en een datum ingepland kan worden waarop alle partijen kunnen.

Het kan zijn dat een visagist(e) een vergoeding vraagt voor de visagie. Als dat het geval is word je daar natuurlijk vooraf van op de hoogte gebracht. Je kunt dan besluiten of je wel of niet gebruik wilt maken van de diensten van de visagist(e).

Reageren of vragen?
Wil je hierop reageren of heb je nog vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Vorige: Op de dag van de fotoshoot Volgende subpagina: Rekwisieten
of Volgende: Tijdsduur fotoshoot

 

Shine for me and I'll shine for you

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error: Deze inhoud is beschermd.