Foto ter beoordeling ingezonden voor fysieke expositie Florence

Voor de eventuele expositie in het Bellini Museum in Florence, Italië, is vandaag de uitgekozen foto ter beoordeling opgestuurd naar de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte”.

In het vorige blogbericht werd al melding gemaakt dat ik contact had gezocht met de moeder van het model Merlin om te kijken welke foto geschikt zou zijn voor de expositie en voor te leggen aan de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte”.

De keuze is gevallen op foto Merlin (0303) die nu ter beoordeling is opgestuurd.

Associazione Culturale “Sei l’Arte” is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en een fysieke expositie in Petritoli in 2019.

De expositie, die gehouden wordt in de Galleria Bellini in Florence, Italië, zal plaatsvinden van 22 tot en met 29 januari 2022.

Het wachten is nu op het groene licht van de curator en buiten dat, hoop ik ook dat de e-mail goed aankomt gezien alle problemen die er op dit moment zijn rondom de aflevering en ontvangst van e-mail.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over deze expositie
Update fysieke expositie Florence
Uitnodiging voor fysieke expositie Florence