Foto Merlin wel in Turijn nog niet afgeleverd

Van UPS kreeg ik een mailtje dat de foto van Merlin al wel in Turijn is, maar nog niet is afgeleverd bij de galerie waar die naar toe is gestuurd.

Er zijn wat problemen rondom de aflevering van de foto op de plaats van bestemming, want de foto is eerder in Italië dan was gepland.

De galerie zou proberen om er voor te zorgen dat er iemand aanwezig was om de foto vandaag al in ontvangst te nemen, maar dat is niet gelukt.

De reden die UPS opgeeft voor het niet kunnen afleveren:
De bezorging is gepland voor de volgende werkdag vanwege sluiting tijdens feestdagen.

En de oplossing die UPS voorstelt:
Uw aflevering is gepland voor de volgende werkdag.

Er wordt dus een nieuwe poging ondernomen op de eerst volgende werkdag, maandag.
Dat zou goed moeten komen omdat de galerie gevraagd had om de kunstwerken van de kunstenaars van 10 tot en met 15 januari te laten afleveren.

Het is wel duidelijk dat dit zijn problemen die er bij een digitale expositie niet zijn en ook een van de redenen is (naast het kostenplaatje) om foto’s niet fysiek te exposeren.

De foto van Merlin (0303) zal, als alles goed komt, van 22 tot en met 29 januari 2022 in de Galleria Bellini, ook wel het Bellini Museum genoemd, in Florence, Italië, tentoon worden gesteld.

Er is gekozen voor een ingelijste foto met passe-partout.
Om de foto een chique uitstraling te geven is er voor gekozen om het passe-partout van ivoorkleurig linnen te laten maken.
Binnen het passe-partout is de foto nog voorzien van een 2 cm witte rand om de ingelijste foto nog meer diepte te geven.
De houten lijst is 20 mm dik en is gemaakt van zwart eiken hout.
Dit geeft een mooie herhaling met de 2 cm witte rand.
Het papier waarop de foto wordt afgedrukt is Fuji Crystal Archive (glanzend) en het geheel wordt afgedekt met Mirogard museum glas.

 

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en een fysieke expositie in Petritoli in 2019.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over deze expositie
Curator reageert op vervroegde aflevering
Curator op de hoogte gesteld vervroegde aflevering
Foto Merlin op weg naar Turijn
Foto is bij de afdrukcentrale
Adres is bekend voor aflevering foto
Zo goed als zeker in fysieke expositie
Benodigdheden opgestuurd
Foto Merlin goedgekeurd voor fysieke expositie Florence
Foto ter beoordeling ingezonden voor fysieke expositie Florence
Update fysieke expositie Florence
Uitnodiging voor fysieke expositie Florence