Curator op de hoogte gesteld vervroegde aflevering foto Merlin

De foto van Merlin die binnenkort tentoon gesteld wordt tijdens een expositie in het Bellini Museum in Florence (Italië) is door WhiteWall eerder verzonden dan gepland.
Daardoor ontstaat er misschien een probleem met betrekking tot de aflevering.
Hiervan heb ik daarnet de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte” op de hoogte gesteld.

In plaats van dat de foto in de volgende week zou worden afgeleverd, wat volgens de planning het geval was, wordt de foto nu hoogstwaarschijnlijk al aankomende vrijdag afgeleverd.

De galerie rekent daar niet op en het is dan ook maar de vraag of er op dat moment ook iemand aanwezig is om de foto te kunnen aannemen.

Via de trackingcode pagina heb ik de curator nu toegevoegd voor de update met betrekking wanneer de foto wordt afgeleverd.
Daarnaast heb ik de curator een mailtje gestuurd en de situatie uitgelegd in de hoop dat de foto wel door iemand wordt aangenomen bij de galerie.

I’ve just received an email from the printlab that the photo is already shipped.
At the time I ordered the photo it was estimated that it would take 11 working days to deliver and that would be around January 14th. My experience is that they often deliver the photo a couple of days earlier than expected, so it would be in the midst of the week January 10th to 15th.

However: it’s is already shipped to Italy and the expected time of delivery is Friday 7th, between 10.30 A.M. and 2.30 P.M.
I apologize beforehand if this causes you and/or Galleria Accorsi Arte problems in storing the photo.

I’ve put you on the emaillist of tracking the package, so you can se when the package will be delivered.

Once again, I sincerely apologize for giving any inconvenience to you.

Ik vind het enorm vervelend voor de galerie dat de foto eerder arriveert dan was beoogd en hoop van harte dat hier begrip voor is en er iemand aanwezig kan zijn om de foto aan te nemen.

De foto van Merlin (0303) zal, als alles goed komt, van 22 tot en met 29 januari 2022 in de Galleria Bellini, ook wel het Bellini Museum genoemd, in Florence, Italië, tentoon worden gesteld.

Er is gekozen voor een ingelijste foto met passe-partout.
Om de foto een chique uitstraling te geven is er voor gekozen om het passe-partout van ivoorkleurig linnen te laten maken.
Binnen het passe-partout is de foto nog voorzien van een 2 cm witte rand om de ingelijste foto nog meer diepte te geven.
De houten lijst is 20 mm dik en is gemaakt van zwart eiken hout.
Dit geeft een mooie herhaling met de 2 cm witte rand.
Het papier waarop de foto wordt afgedrukt is Fuji Crystal Archive (glanzend) en het geheel wordt afgedekt met Mirogard museum glas.

 

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en een fysieke expositie in Petritoli in 2019.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over deze expositie
Foto Merlin op weg naar Turijn
Foto is bij de afdrukcentrale
Adres is bekend voor aflevering foto
Zo goed als zeker in fysieke expositie
Benodigdheden opgestuurd
Foto Merlin goedgekeurd voor fysieke expositie Florence
Foto ter beoordeling ingezonden voor fysieke expositie Florence
Update fysieke expositie Florence
Uitnodiging voor fysieke expositie Florence