Reminder International Prize Leonardo da Vinci (Italië)

Via de e-mail kreeg ik een reminder van de organisatie van de Leonardo da Vinci Prize om deze prijs in ontvangst te nemen in het Italiaanse Florence. Daarbij werd duidelijk gemaakt dat er nog vijf plaatsen beschikbaar zijn.

De e-mail bevatte overigens dezelfde informatie als bij de eerste e-mail in december en zie ik daarom dan ook als een reminder.

De prijs zal voor de 4e keer uit worden gereikt en is inmiddels de 13e internationale prijs die ik in ontvangst zal mogen gaan nemen.  Hieronder ook, tot tweemaal toe, de Leonardo da Vinci prijs die mij in  2018 en 2020 door dezelfde curatoren/organisatie werd toegekend.

Er zijn nog precies 10 dagen om een definitieve beslissing te maken of en met welke foto ik de inschrijving voor deze prijs zal doen.
Gezien het feit dat er, volgens de e-mail, nog vijf plaatsen beschikbaar zijn, kan het ook zijn dat het aantal aanmeldingen overschreden is op het moment dat ik de inschrijving zal doen en dus achter het spreekwoordelijke net vis.

De deadline van inleveren van de benodigdheden is 15 januari.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de prijs:
Achtergrondinformatie
Eerste e-mail