Adres voor fysieke expositie foto Merlin in Florence bekend

Vanavond kreeg ik van de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte” via de e-mail door naar welk adres de foto van Merlin moet worden opgestuurd voor de fysieke expositie in het Bellini Museum in Florence (Italië). De foto kan dan nu besteld gaan worden.

In een eerdere e-mail had de curator mij aangegeven dat ze het adres nog zou opsturen.
Die is nu binnen gekomen met daarbij ook de tijdspanne waarin de foto afgeleverd moet worden en dat moet zijn tussen 10 en 15 januari 2022, het liefst in de namiddag wanneer ik dat ook zou kunnen aangeven bij de afdrukcentrale.

De foto wordt speciaal voor deze gelegenheid afgedrukt door Whitewall zoals ook bij eerdere fysieke exposities het geval is geweest.
Vanzelfsprekend kost het afdrukken van de foto de nodige tijd, zeker gezien de periode (tussen Kerst en Oud- en Nieuw).
Gezien de verwachte levertijd zal de foto bij Whitewall aan het einde van dit kalenderjaar worden aangeboden. En daarmee is de volgende “maar” aangekaart.

Het kan natuurlijk nog steeds zo zijn dat de fysieke expositie door de pandemie niet doorgaat, net zoals dat het geval is geweest bij de fysieke expositie in Milaan van november dit jaar.

Als alles volgens plan doorgaat, zal de foto van Merlin van 22 tot en met 29 Galleria Bellini, ook wel het Bellini Museum genoemd, in Florence, Italië, tentoon worden gesteld.
Het gaat hierbij om foto Merlin (0303).

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en een fysieke expositie in Petritoli in 2019.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over deze expositie
Zo goed als zeker in fysieke expositie
Benodigdheden opgestuurd
Foto Merlin goedgekeurd voor fysieke expositie Florence
Foto ter beoordeling ingezonden voor fysieke expositie Florence
Update fysieke expositie Florence
Uitnodiging voor fysieke expositie Florence