Winnaars “Global Art Awards 2020” bekend gemaakt

Zojuist werd via de e-mail bekend gemaakt welke kunstenaars zich de winnaar mogen noemen van The Global Art Awards 2020 en helaas behoort de inzending van Rona en mij niet tot de winnaars.

Het is echter nog onduidelijk wanneer de hele ceremonie gaat plaatsvinden, want ondanks dat ik een vijftal e-mails heb gestuurd naar de organisatie, is op geen van de vijf een antwoord terug gekomen.

In de categorie Photography waren vier finalisten en daaruit zijn twee fotografen onderscheiden met de Global Art Awards 2020 die ik via deze weg wil feliciteren met deze mooie prijs.

Wat ik in mijn vorige blogbericht al schreef is dus ook bewaarheid geworden: het filmpje dat gemaakt moest worden voor de ceremonie is door de organisatie niet gedownload en dus ook niet bekeken. Het lijkt er op dat de organisatie al in een eerder stadium heeft besloten welke van de inzendingen als winnaars uit de bus zouden komen.
Als dat inderdaad het geval is geweest, dan had de moeite van het maken van het  filmpje (bij elkaar toch zo’n drie dagen werk) bespaard kunnen worden.

De eisen die werden gesteld was dat het filmpje niet langer dan 30 seconden mocht duren en dat de organisatie bedankt moest worden middels de zin: “I’m  very proud to win in the photography category of the Global Art Awards 2020 which was organised by The Global Art Agency parallel to the Shanghai International Art Fair.”

Het staat me natuurlijk vrij om dat filmpje hier op de website te zetten.
Let wel: het filmpje moest gemaakt voor het geval de foto als prijswinnaar zou worden gekozen, wat dus niet het geval is!

Filmpje wanneer we winnaar waren geworden van GAA 2020

Filmpje wanneer we winnaar waren geworden van GAA 2020

Als laatste blijf ik het vreemd vinden dat de organisatie in het geheel niet op mijn e-mails heeft gereageerd.

Neemt niet weg dat Rona en ik super trots zijn op het feit dat we het tot de finale hebben geschopt en in feite een derde of vierde plaats hebben behaald!

Eerdere berichten over The Global Art Awards 2020:
Vandaag is D-Day
Foto Rona is finalist
Officieel certificaat ontvangen
Zevende tussenstand
Zesde tussenstand
Vijfde tussenstand
Vierde tussenstand
Derde tussenstand
Tweede tussenstand
Eerste tussenstand
Stemmen voor genomineerde foto
Stemmen voor foto nog niet optimaal
Foto ingestuurd
Genomineerd