Stemmen voor genomineerde foto “Global Art Awards 2020”

Tot en met 31 oktober 2020 kan er gestemd worden op een genomineerde foto voor The Global Art Awards 2020. De Awards worden in november uitgereikt in Shanghai, China. In deze blog de link naar waar er gestemd kan worden.

Het stemmen is anoniem, behalve dan dat het IP-adres wordt geregistreerd door de organisatie om fraude tegen te gaan. Mijn ervaring met soortgelijke stempagina’s is echter dat het stemmen via een smartphone vaker kan, omdat door de mobiele provider regelmatig een ander IP-adres aan de smartphone wordt toegekend.
Het opvragen van de stempagina kan overigens soms wel wat trager zijn op de smartphone.

Bij voorbaat al heel hartelijk dank voor het stemmen: that makes our day! Onder de afbeelding  staat nog wat meer informatie over het stemproces en wat er met de resultaten gaat gebeuren.

Door op onderstaande afbeelding te klikken, wordt men via een apart tabblad/scherm naar de stempagina geleid (op het moment van schrijven hebben we maar liefst al 825 stemmen gekregen!).
Delen van deze blogpost mag natuurlijk altijd om meer stemmen te krijgen.

De foto die voor The Global Art Awards 2020 genomineerd is, is er een van Rona’s eerste fotoshoot van februari 2019. Van de 8 categorieën die er zijn, is gekozen voor de categorie Photography.

De links bij de foto op de officiële website werkt nog niet naar behoren, maar met een aanpassing die ik zelf heb gedaan, via de link hierboven, is dit gecorrigeerd.
Op deze stempagina wordt de foto, als het goed is, altijd als eerste weergegeven.
Het wachten is nu nog op de officiële wijziging op de website van de Global Art Awards.

De Awards zijn min of meer publieksprijzen, omdat er door het publiek gestemd kan worden. De 100 inzendingen waarop het meest is gestemd worden de finalisten en daaruit zullen uiteindelijk de Awards komen. Het is dus duidelijk dat elke stem in dit proces telt.
De uiteindelijke winnaars zullen bepaald worden door een achtkoppige jury.

De finalisten worden op 10 november bekend gemaakt.

Een impressie van de uitreiking van de Global Art Awards 2018 in Dubai (waarbij ik ook aanwezig had kunnen/moeten zijn, want finalist) is te zien in de video hieronder:

Ten slotte: het Engelstalige persbericht dat is uitgegaan is hier te vinden.

Eerdere berichten over The Global Art Awards 2020:
Stemmen voor foto nog niet optimaal
Foto ingestuurd
Genomineerd