Foto ingestuurd voor “The Global Art Awards 2020”, Shanghai

Gisteren kreeg ik tot mijn grote verrassing het bericht in mijn e-mail dat ik genomineerd was voor The Global Art Awards 2020 in Shanghai, China.
Om de nominatie ook daadwerkelijk te verzilveren, moest er nog een foto worden ingestuurd.

Eerlijk gezegd hoefde ik niet lang na te denken welke foto ik zou insturen en deze kwam dan ook vrijwel meteen in mijn hoofd: een foto van Rona’s eerste fotoshoot die inmiddels al een indrukwekkende lijst met successen heeft.

De Award is een publieksprijs en hiervoor kunnen mensen stemmen op de ingezonden kunst, waaronder dus ook bovenstaande foto.

Het stemmen is sinds gisteren begonnen en de moeder van Rona is zo lief geweest om het al op een facebookpagina wereldkundig te maken. Op het moment van schrijven hebben we al 225 binnen gehaald.

De reden dat dit bericht nog niet eerder verschenen is op de website heeft er mee te maken dat de link die wordt gegeven naar de foto, niet goed werkt.

Wanneer er geklikt wordt op de link (zie hieronder), wordt diegene naar de landingspagina van The Global Art Awards gebracht, in plaats van naar de bewuste foto.

Op dit moment staat de foto nog redelijk vooraan en is daarom nog goed te vinden. Echter na verloop van tijd zullen er ongetwijfeld meer genomineerden komen, waarbij de foto van Rona naar de achtergrond zal verdwijnen.

Ik heb de organisatie vandaag een e-mail gestuurd en daarin uitgelegd dat het doorlinken niet goed werkt. Ik hoop dat dat relatief snel verholpen gaat worden.

Tot die tijd kan er wel gestemd worden op de foto.
Dan kan door op onderstaand plaatje te klikken.
Men komt dan op de landingspagina van The Global Art Awards, waarna er op de knop “Enter” gedrukt moet worden.

Vervolgens komt men op de overzichtspagina met bovenin een menu, met onder andere “Vote Entries”. Wanneer daarop wordt geklikt, komen de foto’s van de genomineerde kunstwerken op het beeldscherm. Wellicht een stuk naar beneden scrollen om de foto van Rona te zien te krijgen.

Rona en ik zouden het op prijs stellen wanneer de lezers van dit blogbericht deze (kleine) moeite willen doen om op de foto te stemmen. Dat kan tot en met 31 oktober 2020.

Bij voorbaat dank!


Vanzelfsprekend zal ik op deze website regelmatig een update geven over hoe het gaat.

Eerdere berichten over The Global Art Awards 2020:
Genomineerd