“Global Art Awards 2020” 2e tussenstand: 11e plaats

Een foto van Rona is genomineerd voor The Global Art Awards 2020, waarvoor tot en met 31 oktober 2020 gestemd kan worden. De Awards worden in november uitgereikt in Shanghai, China. In deze blog een tussenstand en de link naar waar er gestemd kan worden.

In de afgelopen week heeft de foto  van Rona 73 stemmen binnen gehaald en hoewel de snelheid er nu wel zo’n beetje uit is (wat ook wel te verwachten viel) wordt er gemiddeld toch nog zo’n 10 keer per dag op de foto gestemd.

Dat stemmen kan nog tot en met 31 oktober door op onderstaande afbeelding/logo te klikken.
Rona, haar moeder en ik zijn u daarvoor zeer erkentelijk! En voor degenen die al gestemd hebben: onze dank is groot!

De foto die voor The Global Art Awards 2020 genomineerd is, is er een van Rona’s eerste fotoshoot van februari 2019. Van de 8 categorieën die er zijn, is gekozen voor de categorie Photography.

De Awards zijn min of meer publieksprijzen, omdat er door het publiek gestemd kan worden. De 100 inzendingen waarop het meest is gestemd worden de finalisten en daaruit zullen uiteindelijk de Awards komen. Het is dus duidelijk dat elke stem in dit proces telt.
De uiteindelijke winnaars zullen bepaald worden door een achtkoppige jury.

Op het moment van schrijven zijn er 182 nominaties wat een toename van 24 nominaties is in de afgelopen week. Dit aantal zal nog oplopen omdat de nominatie nog open staat tot en met 31 oktober.

Een snelle check leert dat het aantal stemmen op dit moment goed is voor een top 11 notering en is dus nu ruimschoots voldoende voor een plek in de finale, maar er is nog een maand te gaan en in die tijd kan er natuurlijk nog veel veranderen.
De hete adem van drie andere inzendingen die afgelopen week zijn genomineerd met achtereenvolgens 1.114, 970 en 927 stemmen, wordt nu wel gevoeld.
Het is dus maar zeer de vraag of de 11e plaats vastgehouden kan worden.

De shortlist met finalisten wordt op 10 november bekend gemaakt.

Eerdere berichten over The Global Art Awards 2020:
Eerste tussenstand
Stemmen voor genomineerde foto
Stemmen voor foto nog niet optimaal
Foto ingestuurd
Genomineerd