“Global Art Awards 2020”: Finalist!

Vanavond kwam de jury van The Global Art Awards 2020 met de zogenaamde shortlist waarop de namen van de finalisten staan die op 21 november 2020 in Shanghai in 8 verschillende categorieën gaan strijden om de trofee.
And guess what: de foto van Rona behoort bij de finalisten!

In dit blogbericht houd ik het nu even kort, maar de inzending met de foto van Rona behoort tot de vier finalisten in de categorie Photography!

De foto die voor The Global Art Awards 2020 in de finale staat, is er een van Rona’s eerste fotoshoot van februari 2019.

Er zijn 450 inzendingen gedaan voor deze awards. In totaal zijn er voor de 8 verschillende categorieën 39 finalisten geselecteerd, waarvan er dus 4 zijn in de categorie Photography.
Twee jaar geleden toen ook een foto bij de finalisten behoorde waren er 15 finalisten.

In ieder geval stonden er in de e-mail twee links naar de website waar het heugelijke feit wordt aangekondigd: in de Press Release waar bij de categorie fotografie toch echt mijn naam prijkt:

En op een pagina met filmpjes van alle finalisten in de verschillende categorieën, die overigens ook op YouTube te bekijken is:

Via deze weg wil ik iedereen bedanken de moeite heeft genomen voor het stemmen op de foto.
Vanzelfsprekend en niet in de laatste plaats wil ik ook Rona en haar moeder bedanken voor het feit dat we deze bijzondere hebben kunnen maken en een kroon op onze samenwerking.
De eer finalist te zijn is in mijn optiek écht een gedeelde eer!
Waar een eerste fotoshoot al niet toe kan leiden!

Wordt vervolgd!

Eerdere berichten over The Global Art Awards 2020:
Zevende tussenstand
Zesde tussenstand
Vijfde tussenstand
Vierde tussenstand
Derde tussenstand
Tweede tussenstand
Eerste tussenstand
Stemmen voor genomineerde foto
Stemmen voor foto nog niet optimaal
Foto ingestuurd
Genomineerd