Vandaag laatste dag expositie Bortone Galerie, Parijs

Vandaag is alweer de laatste dag van de groepsexpositie in de prestigieuze Bortone Gallery in Parijs.
De expositie, met als thema “L’Invisible”, begon precies een week geleden in de Franse hoofdstad Parijs en werd georganiseerd door Associazione Culturale “Sei l’Arte” die mij tevens vertegenwoordigd heeft.
In de expositie werd een foto van Merlin tentoon gesteld.

De vernissage was oorspronkelijk morgen gepland, maar als gevolg van benzine stakingen in Parijs, wordt deze vandaag al van 17.30 uur – 20.00 uur gehouden.

Vanavond om 19.00 uur sluit het doek voor de groepsexpositie in de Parijse Bortone Gallery, een prestigieuze galerie in het kunstdistrict van Parijs.

Twee weken geleden ontving ik de gepersonaliseerde poster voor de groepsexpositie, met als thema “L’Invisible”, die in de prestigieuze Parijse Bortone Gallery nog tot en met vanavond te zien is.

Ook ontving ik twee weken geleden de algemene poster voor de expositie toegestuurd, die ook op de website van de galerie te zien is.

De foto Merlin (0303) is vandaag nog van 14.00 – 19.00 uur te bewonderen in de groepsexpositie in Galleria Bortone in Parijs.

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelde, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en twee fysieke exposities in Petritoli (Italië, 2019) en Florence (Italië, 2022).
Daar kan dus nu de expositie in Parijs aan toe gevoegd worden.

Eerdere berichten over de expositie:
Vandaag vernissage
Foto’s van expositie
Vandaag start expositie
Vernissage dag vervroegd
Poster ontvangen
Uitnodiging vernissage ontvangen
Benodigdheden opgestuurd
Toch nog expositie (2)?
Toch nog expositie?
Expositie gaat niet door
Foto Merlin in Bortone Galerie (2)?
Foto Merlin in Bortone Galerie?
Foto opnieuw in expositie Parijs?
Hernieuwde uitnodiging
Uitnodiging ontvangen