Benodigdheden expositie Bortone Galerie, Parijs, opgestuurd

Vandaag ontving ik van de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die een groepsexpositie regelt in de Parijse kunstgalerie Galleria Bortone, het bericht dat de foto van Merlin, nog steeds kan worden toegelaten tot deze expositie met als thema L’Invisible.

De benodigdheden voor de expositie zijn vanavond opgestuurd naar de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte”, waarmee de expositie zo goed als zeker rond is.

De foto die in de groepsexpositie in Galleria Bortone in Parijs tentoon wordt gesteld is er eentje van Merlins 3e fotoshoot (Merlin (0303)) van bijna precies een jaar geleden.

Dezelfde foto was in januari van dit jaar ook al te zien in een expositie in Florence (Italië).

Wanneer alles dat ik heb ingestuurd in orde wordt bevonden zal de foto van Merlin van 28 maart tot en met 4 april te zien in de Franse hoofdstad.
Mocht de foto verkocht worden, dan zou dat wel een heel leuk cadeautje voor mijn verjaardag zijn.

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en twee fysieke exposities in Petritoli (Italië, 2019) en Florence (Italië, 2022).
En daar kan dus nu, zo goed als zeker, de expositie in Parijs aan toe gevoegd worden.

Eerdere berichten over de mogelijke expositie:
Toch nog expositie (2)?
Toch nog expositie?
Expositie gaat niet door
Foto Merlin in Bortone Galerie (2)?
Foto Merlin in Bortone Galerie?
Foto opnieuw in expositie Parijs?
Hernieuwde uitnodiging
Uitnodiging ontvangen