Vandaag start expositie Euro Art Show, Turijn

Vanmiddag om 16.00 uur start de “Euro Art Show” groepsexpositie in de Turijnse kunstgalerie Accorsiarte Art Gallery.
De Euro Art Show wordt voor een groot deel gehouden tijdens het Eurovisie Songfestival in hetzelfde Italiaanse Turijn.
De expositie wordt mede georganiseerd door Associazione Culturale “Sei l’Arte” en zal mij tevens daar vertegenwoordigen.
Hierin wordt een foto van Merlin tentoongesteld.

De vernissage (officiële opening) is overigens op zaterdag 14 mei, vanaf 16.30 uur.

Vandaag dus wel de eerste dag van de expositie in de Turijnse Accorsiarte Art Gallery waarin foto Merlin (0303) te bewonderen valt.
De galerie is gelegen in de buurt van het Stati Uniti spoorwegstation.
De expositie duurt nog tot en met 19 mei aanstaande.

Eerder was al de algemene poster voor de expositie toegestuurd.

De stad Turijn heeft 847.000 inwoners en daarbij komen de nodige toeristen en artiesten van het grootste Europese muziekevenement: het Eurovisie Songfestival 2022, gehouden van 10 tot en met 14 mei.
Hiervoor moeten 2.000 tot 3.000 (extra) hotelkamers beschikbaar worden gesteld zodat de 10.000 extra bezoekers kunnen worden gehuisvest.

Ter gelegenheid van het Eurovisie Songfestival organiseert Turijn in de hele stad muzikale, artistieke en culturele evenementen, waaronder de Euro Art Show.

Wie weet wie de foto onder ogen zal krijgen, gezien het grote aantal internationale bezoekers (artiesten) die gedurende het Eurovisie Songfestival de stad intrekken voor enig vertier en vermaak.

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en twee fysieke exposities in Petritoli (Italië, 2019), Florence (Italië, 2022), Parijs (Frankrijk, 2022) en nu dus ook Turijn.

Eerdere berichten over de expositie:
Gepersonaliseerde poster ontvangen
Banner ontvangen
Benodigdheden opgestuurd
Beslissing gemaakt
Uitnodiging ontvangen