Foto Merlin ook in expositie Turijn, Italië?

Op de avond van mijn verjaardag, ontving ik een uitnodiging van de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte” voor opnieuw een groepsexpositie met foto van Merlin die tot twee keer toe dit jaar al tentoon is gesteld. Dit keer zou het gaan om een expositie in Turijn die gehouden wordt in combinatie met het Eurovisie Song Festival!

De uitnodiging voor de fysieke groepsexpositie ontving ik naar aanleiding van de deze week afgelopen expositie in Parijs.
De foto is op dit moment in Turijn en kan worden terug gestuurd naar Nederland.

Maar, zoals de curator het schreef:
“If you would like to participate in the next exhibition to be held in Turin from May 12 to 19, with the same work that you participated in Paris, you must give me confirmation by April 12.
Attached is the announcement of the Euro Art Show in Turin that will be held in conjunction with the most important musical event in Europe Euro Vision Song Contest.”

De expositie Euro Art Show zal gehouden worden in de Accorsiarte Art Gallery in het centrum van Turijn, tegelijkertijd met het grootste Europese muziekevenement: het Eurovisie Songfestival 2022 die van 10 tot en met 14 mei zal plaatsvinden en waar S10 (de Nederlandse inzending) hoge ogen lijkt te gaan gooien.

Het evenement brengt natuurlijk de nodige reuring in de stad.
Internationale artiesten, sponsors, media en pers, maar ook het grote publiek, nationale- en internationale bezoekers zullen de stad aandoen.
Ter gelegenheid van het Eurovisie Songfestival organiseert Turijn in de hele stad muzikale, artistieke en culturele evenementen, waaronder de Euro Art Show.

Het zou heel erg cool zijn om de foto van Merlin in deze setting onder de aandacht te brengen.

Hierover zal ik wel eerst contact met de moeder van Merlin moeten hebben en aangezien Merlin vandaag ook jarig is, lijkt me dit niet het juiste moment.
Wel zullen we uiterlijk 12 april een beslissing moeten maken, want dat is de deadline voor het insturen van ons voorstel, maar dat voorstel wordt op voorhand al goed gekeurd omdat de curator mij zelf heeft benaderd.

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en drie fysieke exposities in Petritoli (Italië, 2019), Florence (Italië, 2022) en Parijs (Frankrijk, 2022).

Wordt vervolgd.