Benodigdheden expositie AccorsiArte Gallery,Turijn opgestuurd

De benodigdheden (inschrijfformulier en – geld) zijn vanavond opgestuurd naar de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte” voor de internationale fysieke expositie in het Italiaanse Turijn.

Hoewel nog niet helemaal zeker, zal het een formaliteit zijn om de foto van Merlin in de expositie Euro Art Show te krijgen, die gehouden zal worden in de Turijnse Accorsiarte Art Gallery, gelegen in de buurt van het Stati Uniti spoorwegstation.

De stad Turijn heeft 847.000 inwoners en daarbij komen de nodige toeristen en artiesten van het grootste Europese muziekevenement: het Eurovisie Songfestival 2022, gehouden van 10 tot en met 14 mei.
Hiervoor moeten 2.000 tot 3.000 (extra) hotelkamers beschikbaar worden gesteld zodat de 10.000 extra bezoekers kunnen worden gehuisvest.

Ter gelegenheid van het Eurovisie Songfestival organiseert Turijn in de hele stad muzikale, artistieke en culturele evenementen, waaronder de Euro Art Show.

De foto Merlin (0303) is van 12 tot en met 19 mei te bewonderen in de groepsexpositie.
Wie weet wie de foto onder ogen zal krijgen, gezien het grote aantal internationale bezoekers (artiesten) die gedurende het Eurovisie Songfestival de stad intrekken voor enig vertier en vermaak.

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en drie fysieke exposities in Petritoli (Italië, 2019), Florence (Italië, 2022), Parijs (Frankrijk, 2022) en dus waarschijnlijk ook Turijn.

Eerdere berichten over de expositie:
Beslissing gemaakt
Uitnodiging ontvangen