Foto Merlin komt waarschijnlijk ook in expositie Turijn, Italië

Vandaag heb ik telefonisch contact gehad met de moeder van Merlin met betrekking tot de eventuele expositie in de AccorsiArte Gallery in Turijn, ten tijden van het Eurovisie Songfestival.

De uitnodiging voor de fysieke groepsexpositie ontving ik naar aanleiding van de deze week afgelopen expositie in Parijs.
De foto is op dit moment in Turijn en kan worden terug gestuurd naar Nederland, maar kan ook in deze plaats blijven voor een volgende expositie die in combinatie wordt gehouden met het Eurovisie Songfestival van 10 tot en met 14 mei.

De expositie Euro Art Show zal gehouden worden in de Accorsiarte Art Gallery in het centrum van Turijn, in de buurt van het Stati Uniti spoorwegstation.

De stad Turijn heeft 847.000 inwoners en daarbij komen de nodige toeristen en artiesten van het grootste Europese muziekevenement: het Eurovisie Songfestival 2022.
Hiervoor moeten 2.000 tot 3.000 (extra) hotelkamers beschikbaar worden gesteld zodat de 10.000 extra bezoekers kunnen worden gehuisvest.

Ter gelegenheid van het Eurovisie Songfestival organiseert Turijn in de hele stad muzikale, artistieke en culturele evenementen, waaronder de Euro Art Show.

In overleg hebben we besloten dat we onderstaande foto voor deze expositie gaan gebruiken.
De expositie zal dan plaatsvinden van 12 tot en met 19 mei.

Wat nu nog rest is het inschrijfformulier en -geld in orde maken, opsturen naar de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte” en wachten op de goedkeuring.
Maar dat laatste zal geen probleem zijn, zeker ook niet gezien het feit dat de curator mij zelf benaderde voor deze expositie en de foto al in Turijn is.

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en drie fysieke exposities in Petritoli (Italië, 2019), Florence (Italië, 2022), Parijs (Frankrijk, 2022) en dus waarschijnlijk ook Turijn.

Eerdere berichten over de expositie:
Uitnodiging ontvangen