Banner aankomende Euro Art Show Turijn ontvangen

Van de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte” ontving ik vanmiddag de banner voor de internationale fysieke expositie Euro Art Show die voor een groot deel gehouden wordt tijdens het Eurovisie Songfestival in het Italiaanse Turijn.

Een foto van Merlin zal zeer binnenkort in de expositie Euro Art Show komen te hangen, die gehouden wordt in de Turijnse Accorsiarte Art Gallery, gelegen in de buurt van het Stati Uniti spoorwegstation.

De stad Turijn heeft 847.000 inwoners en daarbij komen de nodige toeristen en artiesten van het grootste Europese muziekevenement: het Eurovisie Songfestival 2022, gehouden van 10 tot en met 14 mei.
Hiervoor moeten 2.000 tot 3.000 (extra) hotelkamers beschikbaar worden gesteld zodat de 10.000 extra bezoekers kunnen worden gehuisvest.

Ter gelegenheid van het Eurovisie Songfestival organiseert Turijn in de hele stad muzikale, artistieke en culturele evenementen, waaronder de Euro Art Show.
Hiervoor ontving ik de banner:

De vernissage (opening) van de expositie zal op zaterdag 14 mei zijn vanaf 16.30 uur.
Hierbij zal ik helaas niet aanwezig zijn.

De foto Merlin (0303) is van 12 tot en met 19 mei te bewonderen in de groepsexpositie.
Wie weet wie de foto onder ogen zal krijgen, gezien het grote aantal internationale bezoekers (artiesten) die gedurende het Eurovisie Songfestival de stad intrekken voor enig vertier en vermaak.

Associazione Culturale “Sei l’Arte”, die de expositie regelt, is een organisatie in Italië waarmee Studio Tjeerd in de afgelopen jaren al talloze keren heeft samengewerkt.
Daartoe behoorden onder andere een digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië in 2019 en 2018, een digitale expositie tijdens een grote kunstbeurs in Treviso (Italië 2019, 2018), een digitale expositie in Weiz (Oostenrijk, 2018)  en drie fysieke exposities in Petritoli (Italië, 2019), Florence (Italië, 2022), Parijs (Frankrijk, 2022) en nu dus ook Turijn.

Eerdere berichten over de expositie:
Benodigdheden opgestuurd
Beslissing gemaakt
Uitnodiging ontvangen