The Style Researcher Magazine: deadline novembernummer verstreken

In mijn vorige blog schreef ik al dat we de deadline voor het insturen voor publicatie in het aankomende nummer “Fashion and Beauty Editorial” van The Style Researcher Magazine waarschijnlijk niet meer zouden kunnen halen en dat is nu ook het geval.

Reden dat we de deadline niet gehaald hebben is dat we eigenlijk nog niet helemaal de foto’s geselecteerd hebben die we gepubliceerd willen hebben, maar ook dat het nog niet duidelijk is wat de kosten voor de uitgave met cover inclusief interview zijn.
Op grond daarvan wordt besloten voor welk soort publicatie we gaan kiezen.

Over deze vermeende kosten had ik de editor van het tijdschrift een berichtje gestuurd en daarop heb ik vandaag antwoord gekregen.
Uit het antwoord blijkt dat de zogenaamde guidelines van het tijdschrift veranderd zijn en dat de kosten voor publicatie inclusief cover en interview inderdaad vijf keer zo hoog zijn geworden.

Maar… omdat we, zoals de editor dat noemt, “oude” dus vaste klanten zijn, kunnen we de publicatie tegen de oude prijs krijgen.

Ik zal hierover contact met de moeder van Merlin opnemen en vragen wat zij dan wil.
De deadline voor het novembernummer hebben we in ieder geval niet gehaald en wellicht kunnen we dan voor het Decembernummer gaan.
Misschien ook wel goed, want inmiddels zijn we ook bezig met een publicatie in l’Amour Magazine die in november uitkomt.
Wanneer we voor het decembernummer gaan, worden de publicaties ook mooi gespreid.

The Style Researcher Magazine is een “oude” bekende want vorig jaar waren er al een tweetal foto’s van Merlin en Saar in het tijdschrift gepubliceerd en dit jaar in maart was er een prachtige publicatie met de Frontcover en een uitgebreid dubbelinterview tussen Merlin en mij.

In de zogenaamde Call for Work wordt het tijdschrift als volgt beschreven:

About THE STYLE RESEARCHER Magazine
Established online in 2015 and based in Italy, the magazine is accredited by the National Chamber of Italian Fashion (Milan), the biggest authority for Fashion in Italy. The magazine covers 3 key sections, Fashion & Beauty, Travels & Lifestyle, Art & Photography. Everything in the Magazine is an homage to the beauty of photography, united with exclusive interviews or columns, to ensure to the readers a timeless and up-to-date elegance on each of its pages. Get your chance to appear in a first class magazine.

THE STYLE RESEARCHER Magazine is present now, with its acquired experience, in the Fashion Weeks in Los Angeles, NYC, Milan, Rome and more, to ensure to the readers a timeless and up-to-date elegance in each of its pages.

Enjoy in our past articles the reportages from Armani, Prada, Off-White, Marni, ecc and our portraits of Gigi Hadid, Cate Blanchett, Tilda Swinton and other celebs.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over publicaties in The Style Researcher:
Deadline wordt niet gehaald?
Selectie foto’s aan moeder opgestuurd
Moeder staat open voor publicatie
Persoonlijke uitnodiging ontvangen
Interview
Tear sheets ontvangen
Magazine met foto’s Merlin is uit!
Preview cover
Magazine (bijna) uitgebracht
Interview goedgekeurd
Interview opgestuurd
Foto’s Merlin worden gepubliceerd
Inzending voor mogelijke publicatie
Tearsheets ontvangen
Publicatie in The Style Researcher Magazine
Ook foto Saar gepubliceerd
Foto Merlin gepubliceerd
Inzending voor mogelijke publicatie