The Style Researcher Magazine: deadline wordt niet gehaald?

Het was eigenlijk ook allemaal te kort dag: vijf dagen voor de deadline nog alles regelen voor de aankomende uitgave “Fashion and Beauty Editorial” van The Style Researcher Magazine.
Vandaag is de deadline – al staat nu op de website van Kavyar dat het morgen is – voor het insturen van de foto’s en eventueel een interview en die zullen we waarschijnlijk niet meer halen.


Ik had aan de moeder van Merlin gisterenmorgen vroeg een voorstel/selectie van foto’s gestuurd, maar daar is moeder waarschijnlijk nog niet aan toegekomen om te bekijken.
Ik heb haar daarom vanmorgen nog een soort reminder gestuurd.

Aan de editor van het tijdschrift heb ik een mailtje gestuurd met de vraag of het klopt dat de kosten van een uitgave met cover en interview nu vijf keer hoger zijn dan bij de vorige keer, maar ook daar heb ik nog geen antwoord op gehad.

Ondanks dat de deadline nu, volgens de Call for Work op de website van Kavyar nu één dag later staat, is het maar de vraag of we die deadline überhaupt wel kunnen gaan halen.

Aan de moeder van Merlin heb ik dan ook geschreven dat ze niet hoeft te stressen om deze editie “Fashion and Beauty Editorial” te halen en we de foto’s gewoon kunnen doorschuiven naar de volgende editie in december met als thema “Fashion and Beauty“.

The Style Researcher Magazine is een “oude” bekende want vorig jaar waren er al een tweetal foto’s van Merlin en Saar in het tijdschrift gepubliceerd en dit jaar in maart was er een prachtige publicatie met de Frontcover en een uitgebreid dubbelinterview tussen Merlin en mij.

In de zogenaamde Call for Work wordt het tijdschrift als volgt beschreven:

About THE STYLE RESEARCHER Magazine
Established online in 2015 and based in Italy, the magazine is accredited by the National Chamber of Italian Fashion (Milan), the biggest authority for Fashion in Italy. The magazine covers 3 key sections, Fashion & Beauty, Travels & Lifestyle, Art & Photography. Everything in the Magazine is an homage to the beauty of photography, united with exclusive interviews or columns, to ensure to the readers a timeless and up-to-date elegance on each of its pages. Get your chance to appear in a first class magazine.

THE STYLE RESEARCHER Magazine is present now, with its acquired experience, in the Fashion Weeks in Los Angeles, NYC, Milan, Rome and more, to ensure to the readers a timeless and up-to-date elegance in each of its pages.

Enjoy in our past articles the reportages from Armani, Prada, Off-White, Marni, ecc and our portraits of Gigi Hadid, Cate Blanchett, Tilda Swinton and other celebs.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over publicaties in The Style Researcher:
Selectie foto’s aan moeder opgestuurd
Moeder staat open voor publicatie
Persoonlijke uitnodiging ontvangen
Interview
Tear sheets ontvangen
Magazine met foto’s Merlin is uit!
Preview cover
Magazine (bijna) uitgebracht
Interview goedgekeurd
Interview opgestuurd
Foto’s Merlin worden gepubliceerd
Inzending voor mogelijke publicatie
Tearsheets ontvangen
Publicatie in The Style Researcher Magazine
Ook foto Saar gepubliceerd
Foto Merlin gepubliceerd
Inzending voor mogelijke publicatie