Selectie foto’s The Style Researcher Magazine opgestuurd

Vanmorgen vroeg heb ik een selectie van foto’s aan de moeder van haar opgestuurd voor eventuele publicatie in de aankomende uitgave “Fashion and Beauty Editorial” van The Style Researcher Magazine.


The Style Researcher Magazine is een “oude” bekende want vorig jaar waren er al een tweetal foto’s van Merlin en Saar in het tijdschrift gepubliceerd en dit jaar in maart was er een prachtige publicatie met de Frontcover en een uitgebreid dubbelinterview tussen Merlin en mij.

In de zogenaamde Call for Work wordt het tijdschrift als volgt beschreven:

About THE STYLE RESEARCHER Magazine
Established online in 2015 and based in Italy, the magazine is accredited by the National Chamber of Italian Fashion (Milan), the biggest authority for Fashion in Italy. The magazine covers 3 key sections, Fashion & Beauty, Travels & Lifestyle, Art & Photography. Everything in the Magazine is an homage to the beauty of photography, united with exclusive interviews or columns, to ensure to the readers a timeless and up-to-date elegance on each of its pages. Get your chance to appear in a first class magazine.

THE STYLE RESEARCHER Magazine is present now, with its acquired experience, in the Fashion Weeks in Los Angeles, NYC, Milan, Rome and more, to ensure to the readers a timeless and up-to-date elegance in each of its pages.

Enjoy in our past articles the reportages from Armani, Prada, Off-White, Marni, ecc and our portraits of Gigi Hadid, Cate Blanchett, Tilda Swinton and other celebs.

Voor de aankomende editie heb ik nu een selectie van foto’s opgestuurd naar de moeder van Merlin die zij eventueel kan aanvullen dan wel aanpassen.

Het hangt er ook vanaf voor welke publicatie in het tijdschrift we zullen gaan.
Is dat weer, net als in maart dit jaar het geval was, een cover met interview, of een aantal foto’s binnenin het magazine?

Wat al wel is gebleken is dat de kosten voor een uitgave met cover en interview nu ineens vijf keer zo hoog zijn geworden!
Dat lijkt mij een fout en zal daarover ook de editor gaan benaderen, mochten we voor deze optie gaan.

Hoe dan ook begint de tijd nu wel te dringen, want morgen is de deadline voor inzenden van de foto’s en wanneer we voor de optie met cover en interview gaan, dan zullen óók nog de interviewvragen moeten worden beantwoord.

De vraag is of we dat dan allemaal gaan redden…

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over publicaties in The Style Researcher:
Moeder staat open voor publicatie
Persoonlijke uitnodiging ontvangen
Interview
Tear sheets ontvangen
Magazine met foto’s Merlin is uit!
Preview cover
Magazine (bijna) uitgebracht
Interview goedgekeurd
Interview opgestuurd
Foto’s Merlin worden gepubliceerd
Inzending voor mogelijke publicatie
Tearsheets ontvangen
Publicatie in The Style Researcher Magazine
Ook foto Saar gepubliceerd
Foto Merlin gepubliceerd
Inzending voor mogelijke publicatie