Moeder Merlin staat open voor publicatie The Style Researcher Magazine

Van de moeder van Merlin kreeg ik door dat ze open staat voor publicatie van foto’s van Merlin in de aankomende uitgave “Fashion and Beauty Editorial” van The Style Researcher Magazine.


Gisteren schreef ik al een blogbericht dat ik een persoonlijke uitnodiging had gekregen van een van de editors van The Style Researcher Magazine waarin werd aangegeven dat zij graag weer foto’s van mij in het tijdschrift wilden publiceren.

Ik heb daarvan de moeder van Merlin op de hoogte gebracht en vandaag kreeg ik via de e-mail dus door dat zij hiervoor open staat.
De voorbereidingen hiervoor kunnen nu gaan beginnen (het uitzoeken van de foto’s en voor welk soort publicatie we gaan) en daarvoor hebben we precies nog vier dagen de tijd, want de deadline voor insturen is 29 oktober.

The Style Researcher Magazine is een “oude” bekende want vorig jaar waren er al een tweetal foto’s van Merlin en Saar in het tijdschrift gepubliceerd en dit jaar in maart was er een prachtige publicatie met de Frontcover en een uitgebreid dubbelinterview tussen Merlin en mij.

In de zogenaamde Call for Work wordt het tijdschrift als volgt beschreven:

About THE STYLE RESEARCHER Magazine
Established online in 2015 and based in Italy, the magazine is accredited by the National Chamber of Italian Fashion (Milan), the biggest authority for Fashion in Italy. The magazine covers 3 key sections, Fashion & Beauty, Travels & Lifestyle, Art & Photography. Everything in the Magazine is an homage to the beauty of photography, united with exclusive interviews or columns, to ensure to the readers a timeless and up-to-date elegance on each of its pages. Get your chance to appear in a first class magazine.

THE STYLE RESEARCHER Magazine is present now, with its acquired experience, in the Fashion Weeks in Los Angeles, NYC, Milan, Rome and more, to ensure to the readers a timeless and up-to-date elegance in each of its pages.

Enjoy in our past articles the reportages from Armani, Prada, Off-White, Marni, ecc and our portraits of Gigi Hadid, Cate Blanchett, Tilda Swinton and other celebs.

Eerdere berichten over publicaties in The Style Researcher:
Persoonlijke uitnodiging ontvangen
Interview
Tear sheets ontvangen
Magazine met foto’s Merlin is uit!
Preview cover
Magazine (bijna) uitgebracht
Interview goedgekeurd
Interview opgestuurd
Foto’s Merlin worden gepubliceerd
Inzending voor mogelijke publicatie
Tearsheets ontvangen
Publicatie in The Style Researcher Magazine
Ook foto Saar gepubliceerd
Foto Merlin gepubliceerd
Inzending voor mogelijke publicatie