Deadline voor insturen kunstbeurs Treviso (Italië) uitgesteld

Op de e-mail die ik naar de curator van “Sei l’Arte” had gestuurd kwam heel erg snel een antwoord terug. De deadline voor insturen van foto’s voor de kunstbeurs is verschoven en dat biedt de nodige perspectieven!

Het is een beetje Jantje huilt, Jantje lacht (ook in die volgorde). In mijn vorige blogbericht schreef ik dat de expositie op de kunstbeurs in Treviso, Italië, waarschijnlijk niet door zou gaan, mede ook doordat de e-mail op Oudjaarsdag verstuurd was en ik er van uit ging dat deze pas in het nieuwe jaar zou worden beantwoord. Maar: de wonderen blijken de wereld nog niet uit te zijn.

Nog geen kwartier na mijn e-mail, kreeg ik al een antwoord terug van de curator Mara Campaner:

Dear Tjeerd

according with many others artist we choose to postpone the deadline to 13rd January. So you can evaluate also in this days if you want to participate. We don’t have any kind of restriction on the artwork, because this opportunity is considered as a “window of the artist”.

About dimensions… the only thing we can do for the video is collect a good quality image (.tiff or .jpg).

What we suggest you is try to choose a set of your artworks which represent yourself, your attitude, your art idea.

Let me know.

Avalable for any further clarification and happy new year

Mara Campaner
Associazione Culturale “Sei l’Arte”

Goed nieuws dus voor wat betreft de deadline die nu bijna veertien dagen later valt en mij dus de tijd geeft om een en ander nog eens goed te overdenken en eventueel uit te zoeken welke afbeeldingen ik geschikt acht voor de expositie.
Waarschijnlijk was de deadline van 31 december voor meer kunstenaars een struikelblok. Het is overigens iets wat ik meer zie gebeuren in dit wereldje: er wordt een deadline gesteld en deze wordt vervolgens met twee weken verschoven.

De vraag over de afmetingen voor de digitale expositie is echter wat mij betreft nog niet beantwoord, want ik weet nog niet wat de resolutie moet zijn, maar daarvoor is nu tijd genoeg om het antwoord te weten te komen.

Welke vraag wel beantwoord is, is welke afbeeldingen geschikt zijn: eigenlijk alle, zolang het maar mijn stijl vertegenwoordigt.

Het spreekt vanzelf dat ik Mara nog snel een antwoord heb gestuurd met de boodschap dat ik blij ben dat er nu wat ruimte is om dingen op orde te maken.
Ik kan dus weer afsluiten met:

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de kunstbeurs in Treviso, Italië:
Expositie gaat waarschijnlijk niet door
Uitnodiging galerie voor kunstbeurs ontvangen

N.B. dit blogbericht is in verband met operaties en het herstel ervan met terugwerkende kracht en kennis geschreven op een later moment (19 januari 2018).