Vandaag uitreiking International Prize Caravaggio (Italië)

Vandaag mag ik de International Prize Caravaggio – Great Master of Art in ontvangst nemen tijdens de prijsuitreiking in Milaan, Italië!
De prijs wordt uitgeloofd aan kunstenaars die zich verdienstelijk hebben gemaakt in de kunst.

Het is inmiddels de 15e internationale prijs die ik in ontvangst zal mogen gaan nemen.  Hieronder ook, en nu voor de tweede keer, de Carravagio prijs die mij in 2018 door dezelfde curatoren/organisatie werd toegekend.

De uitreiking vindt aan het eind van de middag plaats in het Sala del Cenacolo of the National Museum of Science and Technology “Leonardo Da Vinci” in Milaan, Italië.

Voor meer achtergrondinformatie over het museum en de persoon Caravaggio, verwijs ik graag naar een eerder blogbericht.

Een andere Nederlandse kunstenares, Ansje Visser, die dezelfde prijs krijgt uitgereikt, benaderde me een tijdje geleden of we niet samen naar Milaan kunnen reizen om daar de prijs in ontvangst te nemen.
Maar helaas zal ik zelf  niet bij de ceremonie aanwezig kunnen zijn omdat mijn werkgever mij hiervoor geen verlof verleent.

Een paar dagen geleden mailde Ansje me weer of ze misschien voor mij de prijs kon meenemen vanuit Milaan; zo attent van haar.
Maar ik had al met organisatie afgesproken dat de prijs wordt opgestuurd.
Wat ik Ansje wel heb gevraagd is of ze misschien foto’s zou willen maken van de entourage bij de uitreiking en die naar Antonia en mij zou willen toesturen.
Dat heeft ze toegezegd.

De foto die gebruikt wordt is foto Antonia (0301).

De foto zal tevens  gebruikt worden in de publicatie in het Art International Contemporary Magazine van Maart/April in de sectie International Prize Caravaggio – Great Master of Art en in de catalogus die bij het evenement hoort.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de prijs:
Benodigdheden opgestuurd
Achtergrondinformatie
Eerste e-mail