International Prize Caravaggio (Italië): benodigdheden opgestuurd

Vandaag de benodigdheden (inschrijfformulier, inschrijfgeld en geselecteerde foto) ingestuurd en in orde gemaakt voor de International Prize Caravaggio – Great Master of Art, die op 20 april wordt uitgereikt in Milaan.

Het is inmiddels de 15e internationale prijs die ik in ontvangst zal mogen gaan nemen.  Hieronder ook, en nu voor de tweede keer, de Carravagio prijs die mij in 2018 door dezelfde curatoren/organisatie werd toegekend.

De deadline voor het insturen van de benodigdheden is 15 maart en één van die benodigdheden is de foto die gebruikt gaat worden bij de uitreiking op 20 april  in het Sala del Cenacolo of the National Museum of Science and Technology “Leonardo Da Vinci” in Milaan, Italië.
Dit science museum heeft in Nederland een broertje/zusje, namelijk het NEMO in Amsterdam.

Voor meer achtergrondinformatie over het museum en de persoon Caravaggio, verwijs ik graag naar een eerder blogbericht.

Doordat de prijsuitreiking in een wetenschapsmuseum plaats vindt, was de keuze voor de in te sturen foto relatief makkelijk.
Bij de laatste shoot met Antonia zijn er de nodige SF beelden gemaakt en in overleg met Antonia hebben we gekozen voor foto Antonia (0301).

Deze foto zal bij de prijsuitreiking gebruikt worden en zal tevens gepubliceerd worden in de catalogus en het Maart/April nummer van het Art International Contemporary Magazine.
Bedankt Antonia dat ik deze foto hiervoor mag gebruiken.

Of ik daadwerkelijk bij de prijsuitreiking aanwezig zal zijn?
Die kans is uitermate klein, omdat 20 april op een woensdag valt en ik op dat moment “gewoon” voor de klas zal staan.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de prijs:
Achtergrondinformatie
Eerste e-mail