Foto’s en interview Merlin voor Fashion Magazine NYC ingestuurd

Daarnet zijn alle foto’s en het interview met Merlin via WeTransfer opgestuurd naar Fashion Magazine NYC.
Nu is het afwachten of alles de toets der kritiek kan doorstaan en of er daadwerkelijk een publicatie komt.
Het zou een kroon zijn op de perfecte samenwerking in de aanloop naar de publicatie.

Het Fashion Magazine NYC is een digitale publicatie met alle dingen over fashion,  beauty en bekende persoonlijkheden, zo staat te lezen op de website:

“Fashion Magazine NYC is a digital publication for all things fashion, beauty, and celebrities. Our team of photographers, videographers, and writers always bring you the best and latest from the NYC fashion scene.

Al in het eerste bericht over de weg die bewandeld is naar deze mogelijke publicatie, had ik geschreven dat Merlins moeder steevast haar dochter onder de aandacht bracht bij het magazine, door op Instagram steeds het tijdschrift te taggen wanneer er een foto werd gepost op de feed van Merlin.

En dat leverde Merlins moeder uiteindelijk het contact op die dus zeer waarschijnlijk tot een publicatie zal gaan leiden.
Maar dat niet alleen: met ruim 110.000 volgers zal Merlin ook in de picture komen van wellicht invloedrijke persoonlijkheden in de scene van de fashionindustrie: iets dat Merlin ambieert.

Het voelt als een voorrecht dat de moeder van Merlin specifiek foto’s heeft uitgekozen die voortgekomen zijn uit fotoshoots die we het afgelopen half jaar gedaan hebben.
Daar heb ik haar persoonlijk al voor bedankt, maar doe ik hier op deze plek nog een keer.

Op dit moment onderhoud ik even de contacten met de Creative Director van het tijdschrift om te zien of aan alle kwaliteitseisen van het tijdschrift is voldaan en of er nog aanvullingen nodig zijn.

En dan is het nu fingers crossed of het ook daadwerkelijk tot een publicatie komt!

In het geval, beste lezer, je benieuwd bent welke foto’s zijn ingestuurd: hieronder staan links naar de berichten waarin het proces min of meer wordt verteld.
Het eerste berichtje hieronder bevat ook de foto’s die zijn ingezonden.

Eerdere berichten over deze publicatie:
Interview nu helemaal compleet
Interviewvragen Merlin zijn beantwoord
Selectie foto’s is gemaakt
Foto’s zijn bijna uitgezocht
Merlin in Fashion Magazine NYC?