Interviewvragen Merlin voor Fashion Magazine NYC zijn beantwoord

Gisterenavond was er telefonisch contact met de moeder van Merlin over de vragen die voor het Engelstalige interview zijn gesteld.
En daar zitten best pittige vragen tussen.

Het interview is onderdeel van de (hopelijk) aankomende publicatie in het online tijdschrift Fashion Magazine NYC.

Het Fashion Magazine NYC is een digitale publicatie met alle dingen over fashion,  beauty en bekende persoonlijkheden, zo staat te lezen op de website:

“Fashion Magazine NYC is a digital publication for all things fashion, beauty, and celebrities. Our team of photographers, videographers, and writers always bring you the best and latest from the NYC fashion scene.

Zoals al in de intro werd aangegeven, zitten er pittige vragen tussen, zoals: “What’s your greatest weakness as a model? And what are you doing to improve on it?” Ga er maar aan staan als jong meisje! Maar gelukkig kon Merlins moeder hierin ook de helpende hand bieden.

De bedoeling is dat dit interview ook in de uitgave van het online Fashion Magazine NYC komt te staan, naast of bij de foto’s die we eerder geselecteerd hebben (staan hieronder).

Gisterenavond hebben we de vragen en antwoorden doorgesproken, die vervolgens nog vertaald moesten worden naar het Engels. Dat is inmiddels gebeurd en in overleg met moeder heb ik aangeboden de Engelse tekst te bekijken en daar waar nodig grammaticaal te verbeteren en aan te passen.

De Engelse versie kreeg ik vandaag toegestuurd via de e-mail.
Er moeten nog een paar aanpassingen en aanvullingen gedaan worden en dan kan deze ook worden opgestuurd naar het tijdschrift.

Dit is wat je noemt écht samenwerken om samen iets moois neer te zetten en het is Merlin enorm gegund om zichtbaar te worden in the Big Apple.

Het wachten is nu nog op de toestemming van de fashion designer voor het gebruik van de foto’s uit de 8e fotoshoot met Merlin. Hierbij zijn een tweetal designerjurken gebruikt.
Dan kan alles worden opgestuurd naar de redactie van het blad.

Nog even ter volledigheid de foto’s (in chronologische volgorde) die wij,  de moeder van Merlin en ik, hebben uitgekozen voor de eventuele publicatie in het magazine.

Merlin (0306)

Merlin (0407)

Merlin (0704)

Merlin (0706)

Merlin (0802): deze foto is nog niet eerder (op deze website gepubliceerd).

Merlin (0803): deze foto is nog niet eerder (op deze website) gepubliceerd.

Merlin (0806): deze foto is nog niet eerder (op deze website) gepubliceerd.

Merlin (0808-2). Ook deze foto is nog niet eerder gepubliceerd (op deze website).

Eerdere berichten over deze publicatie:
Selectie foto’s is gemaakt
Foto’s zijn bijna uitgezocht
Merlin in Fashion Magazine NYC?