Interview Merlin voor Fashion Magazine NYC nu compleet

Met de laatste aanvulling van de moeder van Merlin op de interviewvragen, is het interview met Merlin, dat hoogstwaarschijnlijk gepubliceerd – tezamen met een zestal foto’s –  zal worden in Fashion Magazine NYC, helemaal compleet.

Het interview is onderdeel van de (hopelijk) aankomende publicatie in het online tijdschrift Fashion Magazine NYC.

Het Fashion Magazine NYC is een digitale publicatie met alle dingen over fashion,  beauty en bekende persoonlijkheden, zo staat te lezen op de website:

“Fashion Magazine NYC is a digital publication for all things fashion, beauty, and celebrities. Our team of photographers, videographers, and writers always bring you the best and latest from the NYC fashion scene.

De bedoeling is dat het interview ook in de uitgave van het online Fashion Magazine NYC komt te staan, naast of bij de foto’s die we eerder geselecteerd hebben.

Eigenlijk is het wachten nu nog op de toestemming van de fashion designer om de foto’s waarop jurken staan die door haar ontworpen zijn, gebruikt mogen worden voor de publicatie.

Mocht het tot een publicatie komen, dan is dit de kers op de taart van de intensieve samenwerking van het afgelopen jaar en zal (het account van) Merlin zéker een boost geven, want het magazine heeft op Instagram ruim 110.000 volgers.

Het is Merlins droom om uiteindelijk in de schijnwerpers te komen staan in the Big Apple, en ik ben er van overtuigd dat deze publicatie hiervoor voor haar al een aantal paden kan vrijmaken en dat is haar van harte gegund!

Nog even ter volledigheid de foto’s (in chronologische volgorde) die wij,  de moeder van Merlin en ik, hebben uitgekozen voor de eventuele publicatie in het magazine.

Merlin (0306)

Merlin (0407)

Merlin (0704)

Merlin (0706)

Merlin (0802): deze foto is nog niet eerder (op deze website gepubliceerd).

Merlin (0803): deze foto is nog niet eerder (op deze website) gepubliceerd.

Merlin (0806): deze foto is nog niet eerder (op deze website) gepubliceerd.

Merlin (0808-2). Ook deze foto is nog niet eerder gepubliceerd (op deze website).

Eerdere berichten over deze publicatie:
Interviewvragen Merlin zijn beantwoord
Selectie foto’s is gemaakt
Foto’s zijn bijna uitgezocht
Merlin in Fashion Magazine NYC?