Foto in expositie “#Mil@no PhotoAward”, Milaan (7)

Vrijdagmiddag 16 oktober om 16.00 uur begon de internationale (digitale) expositie “#Mil@no PhotoAward” in de Milanese M.A.D.S. Gallery in Italië.
In een zevental blogposts wordt op deze website elke keer één van de zeven foto’s uitgelicht die tot en met 30 oktober te zien zullen zijn.

Achter elke foto schuilt een verhaal en het is nu, met de expositie in Milaan, een mooie gelegenheid om iets te vertellen over de foto’s die in de tentoonstelling kunnen worden bekeken.

De laatste foto die wordt uitgelicht, en als zevende foto is gekozen door de curatoren van M.A.D.S. Gallery Milano, is er een van Claartje, gemaakt tijdens een fotoshoot in 2018.

Hoewel het eigenlijk niet een fotoshoot met Claartje was, maar met haar zus Pien (waarvan er ook een foto in de expositie zit), had ik al zo vaak met haar een fotoshoot gedaan (dit zou je kunnen tellen als de 18e fotoshoot), dat we haast automatisch nog een aantal foto’s maakten.

Claartje had ondertussen een soort van metamorfose ondergaan doordat ze haar lange haar helemaal had laten afknippen en nu door het leven ging met een “kort koppie”.

Op het landgoed van Kasteel Staverden in Ermelo, staat een aantal grote, oude bomen en het leek mij leuk om op de een of andere manier dat in beeld te brengen.
Het betekende echter wel dat ik zelf een laag standpunt moest nemen om de foto te maken.
Maar het heeft ook als voordeel dat Claartje daardoor “imposanter” overkomt.

Het resultaat is dus deze foto, die nog tot en met volgende week vrijdag in de Milanese galerie te zien is.

Bekijk Claartje (1803) voor de Palmares en reacties op de foto.

Eerdere berichten over deze expositie:
Foto 6: Teline (1405)
Foto 5: Teline (1143)
Foto 4: Pien (0709)
Foto 3: Claartje (1504)
Foto 2: Teline (0833)
Foto 1: Selia (0212)
Vandaag start digitale expositie
Zeven foto’s in expositie

Voor een overzicht van alle berichten over de samenwerking met M.A.D.S. Gallery: volg deze link.