Foto in expositie “#Mil@no PhotoAward”, Milaan (6)

Vrijdagmiddag 16 oktober om 16.00 uur begon de internationale (digitale) expositie “#Mil@no PhotoAward” in de Milanese M.A.D.S. Gallery in Italië.
In een zevental blogposts wordt op deze website elke keer één van de zeven foto’s uitgelicht die tot en met 30 oktober te zien zullen zijn.

Achter elke foto schuilt een verhaal en het is nu, met de expositie in Milaan, een mooie gelegenheid om iets te vertellen over de foto’s die in de tentoonstelling kunnen worden bekeken.

De een na laatste foto die wordt uitgelicht, en als zesde foto is gekozen door de curatoren van M.A.D.S. Gallery Milano, is er een van Teline, gemaakt tijdens een fotoshoot in 2020.

De een na laatste foto die wordt uitgelicht, en als zesde foto is gekozen door de curatoren van M.A.D.S. Gallery Milano, is er een van Teline, gemaakt tijdens een fotoshoot in 2020.

Deze foto komt uit alweer de 14e fotoshoot met Teline.
Maar het was ook een fotoshoot met Ilana waarbij beide meisjes deels in dezelfde merkkleding op de foto gingen.

Op de locatie waar we aan het einde van de middag de shoot deden, stond dit spelapparaat (?) en het leek de moeder van Teline een goed idee om daar ook gebruik van te maken.

In de bewerking is deze keer wat meer gedaan aan de zogenaamde kleurtoning, waarbij kleuren een meer harmonieus geheel vormen, maar wel zo dat dit niet ten koste zou gaan van de kleuren van de kleding zelf; immers deze moeten goed gerepresenteerd worden op de foto.

Bekijk Teline (1405) voor de Palmares en reacties op de foto.

Eerdere berichten over deze expositie:
Foto 5: Teline (1143)
Foto 4: Pien (0709)
Foto 3: Claartje (1504)
Foto 2: Teline (0833)
Foto 1: Selia (0212)
Vandaag start digitale expositie
Zeven foto’s in expositie

Voor een overzicht van alle berichten over de samenwerking met M.A.D.S. Gallery: volg deze link.