Foto Pien (0504) toegevoegd



Foto van Piens 5e fotoshoot toegevoegd.


Palmares
ViewBug Winnaar People’s Choice
Indoor Images
(2 november 2021)
Top 10 Class (31e plaats van 2.512)
Flash Magic” (28 oktober 2021)
Top 10 Class (1.168e plaats van 19.971)
“Tones of Brown” (22 februari 2021)
Top 30 Class
“People Speed Series” (29 juni 2019)
Expositie Mantova ArtExpo 2019
Diocesan Museum Francesco Gonzaga, Mantova, Italië
8 – 16 juni 2019
Art Expo New York
4 – 7 april 2019, New York, Verenigde Staten
Barchessa Villa Quaglia, Treviso, Italië
15 – 27 september 2018
ViewBug Top 10 Class
“World Photography Day” (11 september 2018)
Expositie Filmfestival, Venetië, Italië
28 augustus – 11 september 2018
Barchessa Villa Quaglia, Treviso, Italië
11 – 23 mei 2018
Kunsthaus Weiz, Oostenrijk
13 april tot en met 5 mei 2018
Biennial of Nations, Venetië, Italië
16 tot en met 19 maart 2018
13e Arte Fiera Dolomiti Kunstbeurs Treviso, Italië
17 en 18 februari en van 23 tot en met 25 februari 2018
PhotoCrowd Judge Commended
“Portraits of Colour with Texture” (29 december 2017)
Top 25% (feitelijk 15%)
“Portraits of Colour with Texture” (29 december 2017)
Expositie Moda Arte Design Gallery, Milaan, Italië
december 2017 tot en met november 2018
ViewBug Top 10 Class
“Gazing at the Camera” (27 november 2017)
Top 20 Class
“My Best Shot Photo Contest Volume 3” (18 oktober 2017)
Publicatie Online International Contemporary Art Curator Magazine
Artist Profile Page and Interview
(3 oktober 2017)
ViewBug Top 10 Class
“The Human Eye” (11 september 2017)
Publicatie Opgenomen in “Inspiration: International Art Book”
(31 juli 2017)
ViewBug Top 10 Class
“I Love Photography” (20 maart 2017)
Top 20 Class
“My Best Shot” (30 november 2016)
Expositie O.X.O. Tower Wharf, Londen, Engeland
7-9 oktober 2016
Celeste Prize 2016 Finalist (1 september 2016)
Publicatie Online catalogus Lacey Contemporary Gallery, Londen
(augustus 2016)
500px Score: 96,8 (22 mei 2016) – Reüpload
ViewBug Top 30 Class
“Freshmen 2016” (27 april 2016)
Top 30 Class
“Covers volume 27” (27 februari 2016)
Top 30 Class
“Image of the Month volume 27” (22 februari 2016)
500 px Score: 95,5 (19 januari 2016)
YouPic Status Inspiration (12 januari 2016)
Reacties op de foto:
What a georgeous portrait, everything fits perfect the main brown color tones of her hair and the background in a wonderful contrast to the clear blue eyes! I think your model love it!

Norbert Stojke
(Duitsland)

Lovely portrait!

Khoi Tran Duc
(Viëtnam)

Good portrait, man!

Per-Anders Nilsson
(Zweden)

Wonderful shot!

Max Mazurenko
(Groot-Brittannië)

Excelente retrato Studio Tjeerd!!

Juan Manuel Garcia Garcia
(Spanje)

Mooie scherpe en mooi belichte opname, Tjeerd.

Dennis Jansen
(Nederland)

Knappe foto, rust met het zachte licht. Vraag mij af hoe ze het doet op een schilderij van 130 x 130?

Ted Loeff
(Nederland)

Great photo! Well done!!

Piet Wijma
(Nederland)

You handled the light masterfully, Tjeerd! I like her beautiful eyes with catchlights very much. The contrast between her hair and backdrop is delicate and fascinating!!

Yokai Catchlight
(Japan)

Lovely portrait, great composition and expression!

Klaus Heinemann
(Duitsland)

Really nice picture of this girl.

Mike Dekker
(Verenigde Staten)

Mooie foto. Lijkt bijna getekend/geschilderd. De scheve schouders vielen mij alleen erg op, maar toen ik bedacht hoe de foto eruit zou zien als het recht was, besefte ik meteen dat dat de foto juist speciaal maakt. Top!

Daniëlle Klaveroverdijk
(Nederland)

Excellent shot!

Thomas Dyer
(Groot-Brittannië)

So sweet and innocent portrait! Beautiful!

Irfan Zaidi
(Verenigde Staten)

Gorgeous!

Ronny Andries
(België)