Foto Pien (0504) winnaar fotowedstrijd ViewBug!

Al langere tijd worden er bij de fotowedstrijden van ViewBug weinig tot geen finalisten meer bekend gemaakt, maar worden direct de prijswinnaars bekend gemaakt.
En opnieuw viel de eer te beurt aan een foto van Studio Tjeerd!

Er is even wat druk e-mail verkeer van ViewBug, getuige ook een eerdere e-mail waarin mij wordt gevraagd om achtergrondinformatie te verschaffen over hoe een foto van Claartje tot stand is gekomen, zodat deze foto extra in de schijnwerpers kan worden gezet.
Saillant detail: Pien, waarvan een foto dus nu een prijs heeft gewonnen, is de jongere zus van Claartje.

De fotowedstrijd waar het deze keer om ging was een zogenaamde “Limited Contest” wat zoveel wil betekenen als dat er een beperkt aantal inzendingen mogen meedoen.

Het thema was “Indoor Images” (Show indoor captures) waarbij 1.000 inzendingen mochten strijden om de hoofdprijs: een ViewBug Lightroom Preset Pack ter waarde van $400 (al lijkt me de waarde hiervan wat twijfelachtig).

Het stemmen op de ingestuurde foto’s kon van 7 tot en met 14 oktober en vandaag kwam dus de uitslag binnen waarbij de foto van Pien de hoofdprijs heeft verdiend en als award “The People’s Choice” krijgt.

In totaal deden dus 1.000 foto’s mee aan deze wedstrijd, waarvan de uitslag ook op de website van te ViewBug bekijken is.

Dat de foto de People’s Choice Award heeft ontvangen staat ook bij de foto op de website van ViewBug.

Het is de tweede keer dat een foto ook daadwerkelijk in de prijzen is gevallen; de eerste keer was in juni van dit jaar met een foto van Teline.
Vanzelfsprekend ben ik hier erg trots op!

Op welke plaats de foto van Pien bij de publieksstemmen is geëindigd wordt deze keer helaas niet vermeld en dus ook niet waar de andere instuurde foto’s van Catinca, Merlin en Saar terecht zijn gekomen.

Nu maar eerst mijn prijs gaan claimen!

Bekijk Pien (0504) voor de Palmares en reacties op de foto.
Andere noemenswaardige onderscheidingen van foto’s op de website van ViewBug sinds november 2015 zijn terug te vinden op de overzichtspagina.