Eerste exemplaar “Inspiration: International Art Book” van de pers gerold!

Vandaag in de e-mail het verheugende en langverwachte bericht dat het eerste exemplaar van het International Art Book van de pers is gerold. Het duizelingwekkende aantal van 45.000 (!) exemplaren zal de komende maanden de weg weten te vinden naar kunstgalerieën, musea en kunstverzamelaars over de hele wereld. Daarnaast wordt het te koop aangeboden op Amazon.

Dustcover Inspiration International Art Book 2017

Uit de e-mail:

The wait is over! 2017 volume is ready!

I am really excited to share some great news with you! I just received the first copy of the new “Inspiration Art Book” and it looks AMAZING! Solid cover, thick glossy pages, museum-quality print… it feels really good! I’m sure that you are going to love it!

Take a look! We have an outstanding collection of one hundred top contemporary masters in different styles from all over the world! The United states, Canada, Britain, France, Russia, Australia, Germany, Latvia, Belgium, Switzerland, the Netherlands, even China and Japan! A truly international collection of the most talented artists selected by the jury from the thousands of applications we receive every year!

Hardcover Inspiration International Art Book 2017

De maten van het boek zijn 28,8 cm x 40, 5 cm en weegt zo’n 3 kg!
Er worden uit meer dan 3.500 gegadigden slechts 100 kunstenaars gekozen om te worden gepubliceerd in het Art Book. Dat ik daar één van ben, voelt als een voorrecht. In de editie van vorig jaar waren overigens ook al foto’s opgenomen.

De twee pagina’s met foto’s die worden gepubliceerd in het International Art Book 2017

Stemmen op foto’s voor internationale fotowedstrijd
Als laatste wil ik er nog op wijzen dat er gestemd kan worden voor de publieksprijs Vox Populi Award van  de Seventh Annual Exposure Photography Award. Om mee te dingen naar deze prijs, zijn tenminste 100 stemmen en/of reacties nodig. Daarvan is nu bijna een kwart binnen, dus elke stem en/of reactie is meer dan welkom! Stemmen kan via deze pagina. Bij voorbaat dank! En voor degenen die al gestemd hebben: nogmaals hartelijk dank!