Vandaag start digitale expositie Treviso, Italië

In de e-mail de bevestiging dat een nieuwe digitale expositie aanstaande is en wel in Treviso, Italië.

De advertentie voor de expositie. Klik op de advertentie voor een groter formaat.

Zoals eerder bericht zullen tot en met 23 mei zullen vijf foto’s digitaal geëxposeerd worden tijdens een internationale tentoonstelling voor hedendaagse kunst in de Barchessa Villa Quaglia in Treviso, Italië. Ik word hierbij vertegenwoordigd door curator en galeriehoudster Mara Campaner van de Sei l’Arte galerie.
De digitale expositie zal in totaal iets minder dan twee weken gaan duren.

De vorige digitale expositie waarbij Sei l’Arte me vertegenwoordigde was eind april/begin mei. Hierbij werden de foto’s gedurende drie achtereenvolgende weken digitaal tentoongesteld in het Kunsthaus in Weiz, Oostenrijk.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de expositie:
Digitale expositie een feit
Digitale expositie Oostenrijk krijgt vervolg