Digitale expositie in Treviso (Italië) een feit

In de e-mail de bevestiging dat een nieuwe digitale expositie aanstaande is en wel in Treviso, Italië.

In een eerdere blog was al aangegeven dat de digitale expositie in Oostenrijk een vervolg zou krijgen in Italië. De exacte data waren op dat moment nog niet bekend. Met de e-mail van Mara Campaner die ik ontving, is een antwoord gekomen op de vraag wanneer de expositie zal plaatsvinden.

De advertentie voor de expositie. Klik op de advertentie voor een groter formaat.

Van 11 tot en met 23 mei, zullen vijf foto’s digitaal geëxposeerd worden tijdens een internationale tentoonstelling voor hedendaagse kunst in de Barchessa Villa Quaglia in Treviso, Italië.

Kunstgalerie Sei l’Arte vertegenwoordigt mij tijdens deze expositie. Het is hiermee de derde digitale expositie die curator en galeriehoudster, Mara Campaner, onder mijn aandacht heeft gebracht en de zaken voor mij waarneemt.

De eerste digitale expositie was tijdens de 13e ArteFieri Dolomiti Kunstbeurs in Treviso, Italië, die eind februari is gehouden. In een eerdere blog was al geschreven over hoe die digitale foto’s vertoond zijn op de kunstbeurs. De tweede digitale expositie werd in het Kunsthaus in Weiz (Oostenrijk) gehouden van eind april tot begin mei. Ook hierover werd in een eerder blog al geschreven.

De foto’s die tijdens deze expositie te zien zullen zijn, zijn dezelfde als tijdens de expositie in Weiz en zijn achtereenvolgens: Demi (0104) uit 2018, Julia (0202) uit 2017, Ilse (0106) uit 2016, Claartje (1717) uit 2016 en Pien (0504) uit 2015.
Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de expositie:
Digitale expositie Oostenrijk krijgt vervolg