Ticket voor “Top 60 Masters 2022” uitreiking

Nog goed twee maanden te gaan en dan vindt de prijsuitreiking van ATIM’s Top 60 Masters 2022 plaats in New York.
Vandaag ontving ik een e-mail met de vraag om alvast een ticket te reserveren voor de uitreiking.

De editie ATIM’s Top 60 Masters 2022, is een lustrum, want het is het 10e jaar dat deze prijs wordt uitgereikt, die in de Amerikaanse media is zelfs een keer de “Oscars of the Visual Arts”  wordt genoemd.

In december vorig jaar ontving ik de uitnodiging voor deze prijs en volgens de laatste gegevens, wordt op 17 juni aanstaande de prijs tijdens de Award Ceremony in de televisie studio’s van MNN (Manhattan Neighborhood Network) in Manhattan uitgereikt.
De dag er op is er voor de prijswinnaars een brunch in de Grimandi Art Gallery.

Voor deze uitreiking moet blijkbaar een ticket worden gereserveerd om de studio binnen te komen, zo bleek uit de e-mail die ik van de CEO, Viviana Puello-Grimandi, ontving:

Tjeerd, please respond to this email and let us know if you will be attending the ATIM’S TOP 60 MASTERS AWARD CEREMONY in New York.

We’re moving forward with the planning of our Award Ceremony which will take place at the MNN Studios in New York on JUNE 17th at 4:00 pm. Please let us know if you will be present by claiming your admission ticket below. Admission is free, but need your ticket to enter the studios.

If you cannot travel, please let us know that you need to be presented as an absentee, and we must prepare to ship your award.

It is a pleasure working with you, and we appreciate your contribution and participation

Stay always inspired,


Viviana Puello-Grimandi
Founder/CEO/Unstoppable Manifester
ArtTour International Magazine

In de e-mail zit een link naar de reserveringspagina.
Die heb ik nog niet aangeklikt, want het lijkt er op dat er slechts één ticket besteld kan worden, terwijl ik er drie nodig heb.
Het geval wil namelijk dat ik in een vergevorderd stadium ben om samen met Merlin en haar moeder naar New York af te reizen.

Hoewel de prijs mij wordt uitgereikt voor mijn hele oeuvre, wil ik Merlin graag onder de aandacht brengen in New York, zoals in een vorige blog over deze prijs te lezen is.

Ik zal de organisatie dan ook vragen of het ook mogelijk is om drie tickets te reserveren en dat dan ook direct te doen.

Wordt vervolgd

Eerdere berichten over de ATIM’s Top 60 Masters Award:
Uitstel deadline gevraagd en gekregen
Laatste update
Inzending worden foto’s van Merlin
Top 60 Masters 2021: bestseller op Amazon
Antwoord op videovragen
(BTS) video gevraagd
Kan ik de prijsuitreiking bijwonen?
Data gewijzigd
Afbeelding voor Instagram ontvangen
Digitaal certificaat ontvangen
De stand van zaken
Een kleine update
Uitnodiging voor “Top 60 Masters 2022”