“Top 60 Masters 2022” Award: een kleine update

Twee dagen geleden ontving ik een e-mail met het bericht dat ik behoor bij de Top 60 Masters 2022 van Art Tour International Magazine.
Inmiddels is er contact geweest met de CEO en zijn er een aantal vragen beantwoord.

Vrijwel direct nadat ik de e-mail had ontvangen, heb ik een e-mail terug gestuurd naar de CEO van Art Tour International Magazine.
Door e-mail problemen en zelfs website problemen, waarover ik al eerder had geschreven, was het maar de vraag of mijn e-mail wel aan was gekomen.

Vandaag daarom nog maar een keer een e-mail gestuurd met de vraag of mijn e-mail wel was binnen gekomen.
Snel daarna ontving ik van de CEO een mailtje terug, dat ze mijn eerdere e-mail niet had ontvangen; nu dus wel.

In het e-mail contact dat daarna ontspon heb ik een aantal vragen gesteld.
Allereerst hoe het bedrijf mij had gevonden.
Het blijkt dat een medewerker van het bedrijf, dus niet de CEO zelf, een week geleden mijn informatie had doorgegeven waarna de CEO zelf mijn website heeft bezocht:
“I loved the imagery, wonderful work”.
Ze gaat nog navragen aan de medewerker hoe die precies bij mij terecht is gekomen.

Een tweede vraag ging over de live video uitzending op Facebook en Instagram TV. Of het mogelijk was om ook een model in de uitzending te vragen omdat dit zichtbaarheid geeft voor het model.
Dat blijkt ook mogelijk te zijn:
“Regarding video time for the model, yes, absolutely.
Anything that helps you and her is fine, that’s our goal. “

Over de vraag wat de deadlines zijn, antwoordt de CEO dat aanmelding voor de prijs uiterlijk 10 december moet worden gedaan en dat het insturen van foto’s tot en met 28 februari 2022 kan worden gedaan.
Maar:
“Most artists create new art for this project being of such importance so we give ample time for the artwork images.
But, if you need more time than the deadline, you need to ask me just to make sure that it is possible.
Usually, we can give some extra days.”
Er kunnen eventueel nog wat extra dagen toegevoegd worden om foto’s in te sturen. Daarbij geeft de CEO ook aan dat de meeste kunstenaars nieuw werk maken, speciaal voor dit project/deze award.

Dat  bracht mij op de volgende vraag of de foto’s die ik eventueel ga insturen exclusief moeten zijn, dus niet eerder gebruikt in een publicatie of tentoonstelling.
Dat hoeft niet per se:
“The photos are not exclusive, we like to give the artists ample freedom to use this an opportunity for their careers, no restrictions.
Make everything work for you.
You will hear more in a group meeting I’m planning with the artists via Zoom where I will give you ideas and marketing tools.”

Als extra informatie geeft de CEO dat ze het plan heeft om een Zoom-meeting te organiseren met de 60 kunstenaars om ideeën te geven en marketing tools.

Al met al klinkt dit toch wel heel erg serieus.
Natuurlijk is er een prijskaartje aan verbonden, een stevige zelfs, maar na mijn zoektocht op internet naar de organisatie en de personen die hier achter zitten, lijkt het wel een gedegen organisatie te zijn die zelf veel connecties heeft in de zakenwereld en dat kan nu net zo’n kruiwagentje zijn om verder te komen.

In ieder geval lijkt de CEO al overtuigd te zijn dat ik hieraan ga meedoen want zij sluit haar laatste e-mail af met:
“It’s great having you as one of our ATIM’s Top 60 Masters. ”

Ik sluit deze blog af met nogmaals het filmpje over de Sculpture Award “Rising Above” die behoort bij deze Top 60 Mastersprijs.

Wordt vervolgd

Eerdere berichten over de ATIM’s Top 60 Masters Award:
Uitnodiging voor “Top 60 Masters 2022”