World Wide Art Magazine maakt excuses

De publicatie in het online World Wide Art Magazine (Issue 8), waarin één foto is gepubliceerd, kwam enigszins als een verrassing, zoals ik in een vorige blogbericht al had geschreven.
Er is contact opgenomen met de curator van het magazine en vandaag kreeg ik via de e-mail een excuus over de gang van zaken.

Het World Wide Art Magazine is een online tijdschrift dat wordt uitgebracht door dezelfde organisatie van de World Wide Art Books.
Zij zijn tevens organisator en beheerder/curator van de online website ArtaVita die wedstrijden voor hedendaagse kunst organiseert en waaraan Studio Tjeerd al regelmatig heeft meegedaan.

De link van het tijdschrift (zoals hieronder) wordt toegestuurd naar de 235.000 abonnees van de nieuwsbrief van World Wide Art Magazine, waaronder 30.000 galeriehouders, 125.000 kunstliefhebbers, 8.500 kunsthandelaren, 45.000 kunstverzamelaars en 20.000 kunstorganisaties (alle natuurlijk afgeronde aantallen).
Verder zal het tijdschrift gepromoot worden via de sociale media: Facebook, Instagram en LinkedIn.

De 8e uitgave bevat een foto van Merlin, maar deze foto had ik zelf niet ingestuurd, zoals in het vorige blogbericht te lezen is.
Het blogbericht eindigde ik met dat ik de curator van het magazine nog zou benaderen hoe een en ander is op te lossen.

Vandaag kreeg ik via de e-mail een excuus voor de gang van zaken en biedt de curator mij voor het aankomende nummer de mogelijkheid om gratis twee foto’s te laten publiceren.

Het geval wil nu dat ik voor die 9e editie ook al de ruimte heb ingekocht om twee foto’s te laten plaatsen.
Waarschijnlijk, want nog niet bevestigd, zal dan de mogelijkheid voor gratis plaatsing gebeuren in het 10e nummer van het online tijdschrift.

In het 8e nummer staat dus de foto Merlin (0301) zoals hieronder te zien is.

Eerder waren er al foto’s van Catinca en Merlin gepubliceerd in de 6e editie en van Anoek en Saar in de 7e editie van dit online kunsttijdschrift.

Mocht je dit lezen en denken: “Hé, dat lijkt mij ook wel wat!” of je kent iemand die dit leuk zou vinden, neem dan via het contactformulier contact met mij op. Er moeten het liefst nog nieuwe foto’s gemaakt worden voor de aankomende twee uitgaven.