Twee foto’s gepubliceerd in World Wide Art Magazine 6

Vanavond kwam via de e-mail het bericht dat het online World Wide Art Magazine (Issue 6) het licht heeft gezien, waarin twee foto’s zijn gepubliceerd.

Het World Wide Art Magazine is een online tijdschrift dat wordt uitgebracht door dezelfde organisatie van de World Wide Art Books.
Zij zijn tevens organisator en beheerder/curator van de online website ArtaVita die wedstrijden voor hedendaagse kunst organiseert en waaraan Studio Tjeerd al regelmatig heeft meegedaan.

De publicatie zou eerder moeten zijn verschenen, maar de designer van het tijdschrift is geveld door corona, waardoor de verschijningsdatum is vertraagd. Tot nu dus.

De link van het tijdschrift (zoals hieronder) wordt toegestuurd naar de 235.000 abonnees van de nieuwsbrief van World Wide Art Magazine, waaronder 30.000 galeriehouders, 125.000 kunstliefhebbers, 8.500 kunsthandelaren, 45.000 kunstverzamelaars en 20.000 kunstorganisaties (alle natuurlijk afgeronde aantallen).
Verder zal het tijdschrift gepromoot worden via de sociale media: Facebook, Instagram en LinkedIn.

De foto’s die gepubliceerd zijn, zijn Catinca (0102-2) en Merlin (0303).

Mocht je dit lezen en denken: “Hé, dat lijkt mij ook wel wat!” of je kent iemand die dit leuk zou vinden, neem dan via het contactformulier contact met mij op. Er moeten het liefst nog nieuwe foto’s gemaakt worden voor de aankomende drie uitgaven.