Foto Catinca (0102-2) toegevoegd


Foto van Catinca’s 1e fotoshoot toegevoegd.
Meer van deze fotoshoot.


Palmares
ViewBug Top 10 Class (32e plaats van 5.944)
The Studio Portrait” (5 juli 2023)
Top 10 Class (632e plaats van 32.633)
The Photo Art Project” (8 juni 2023)
Top 10 Class (2.316e plaats van 32.371)
“Green Shades” (13 juni 2022)
Voices of Tomorrow Art Award Certificaat Award
(5 mei 2022)
Publicatie Contemporary Art Curator Magazine
(25 april 2022)
Publicatie Observica Contemporary Art Magazine
(issue 10: Winter 2021 Edition)
6 juni 2021
World Wide Art Magazine (Issue 6)
Mei 2021
ViewBug Top 10 Class (1.682e plaats van 14.727)
“Shades of Pink” (21 juli 2020)
YouPic Status Inspiriation (3 oktober 2019)
ViewBug Top 20 Class
“Bright Colors Speed Series” (30 juni 2019)
Top 20 Class
“Flowers and More Flowers” (9 mei 2019)
Top 10 Class
“Portraits with Depth” (19 april 2019)
Expositie Art Expo New York
4 – 7 april 2019, New York, Verenigde Staten
ViewBug Top 30 Class
“Shades of Purple” (19 maart 2019)
Expositie 14e Arte Fiera Dolomiti Kunstbeurs Treviso, Italië
16 en 17 februari en van 22 tot en met 24 februari 2019
2 januari tot en met 31 maart 2019
PAKS Gallery, Wenen, Oostenrijk
ViewBug Top 10 Class
“Pink” (8 januari 2019)
Top 10 Class
“Photography Awards 2018” (8 januari 2019)
Top 20 Class
“Thankful” (2 januari 2019)
Top 10 Class
“Creative Compositions (Volume 7)” (29 november 2018)
Top 10 Class
“Rule of Thirds (Volume 5)” (28 november 2018)
Top 20 Class
“Color Extravaganza” (7 november 2018)
Expositie
Kunstbeurs
19 tot en met 21 oktober 2018
Le Carrousel du Louvre, Parijs, Frankrijk
ViewBug Top 30 Class
“Monthly Pro (Volume 44)” (11 oktober 2018)
Publicatie Contemporary Art Curator Magazine (13 oktober 2018)
Finalist The Global Art Awards 2018 (24 september 2018)
ViewBug Finalist
“Colorful and Bright”
(8 september 2018)
Top 20 Class
“Covers (Volume 48)” (4 september 2018)
Top 10 Class
“Colorful and Bright” (30 augustus 2018)
Top 20 Class
“Image of the Month (Volume 35)” (27 augustus 2018)
Top 30 Class
“Monthly Pro (Volume 43)” (22 augustus 2018)
Top 20 Class
“My Best Shot (Volume 5)” (14 augustus 2018)
Top 10 Class
“Everything Butterflies” (30 juli 2018)
Nominatie The Global Art Awards (28 juli 2018)
Artavita Finalist 28e online Art Contest (27 juli 2018)
ViewBug Top 30 Class
“Rule of Thirds” (Volume 4) (25 juli 2018)
Top 10 Class
“Anything People” (21 juli 2018)
Reacties op de foto:
Brilliant portrait!

Maciej Preus
(Polen)

An enchanting portrait, Tjeerd, gorgeous shot!

Changbao She
(China)

Mooi model dat ik, denk ik, nog niet gezien heb. Fris licht en nabewerking!

Werner Lerooy
(België)

What a lovely young girl, Tjeerd! Excellent lighting and lovly props as well. I especially like her facial expression.

Yokai Catchlight
(Japan)

The beauty of youth! Her pose and captivating expression with those beautiful blue eyes you have captured perfectly. The adornment in her hair and the rose add color to the already wonderful tones in this photo, Tjeerd!

Hanna Schermer
(Nederland)

She's so cute, Tjeerd!

Randy Poll
(Verenigde Staten)

Amazing shot!

Jorge Volz
(Argentinië)