Certificate of Excellence van ArtaVita ontvangen

Via de e-mail ontving ik vandaag een Certificate of Excellence. Dit naar aanleiding van deelname aan een online wedstrijd voor hedendaagse kunst uitgeschreven door ArtaVita.

Met dit certificaat komt de teller van certificaten die ik via ArtaVita heb mogen ontvangen op vijf te staan.

In een eerder blog was al melding gemaakt van deze wedstrijd en ook welke foto daarvoor was ingestuurd.De foto van Catinca is niet de winnende gebleken maar uit de mail blijkt wel dat de inzending  behoorde tot de shortlist van 50 (soort van finalisten):

Dear Tjeerd,

It is my pleasure to inform you that you were one of the 50 finalists in the latest Artavita Online Art Contest. The results are up on the artavita.com website.

A total of 250 artists took part. The selection was very difficult, because the quality of the works submitted was very high.

As a finalist in this contest, you are also entitled to a 20% discount on the participation fee for any art fair where Artavita participates, and also for the participation fee for any book published by World Wide Art Books. If you would like more information about either the exhibitions or the books, please let me know.

Once again, my congratulations!

Best regards,

Thomas Tunberg
Director
Artavita

De tekst op het certificaat luidt:
“Certificate of Excellence awarded to Tjeerd Doosje for artwork submitted in the 28th Artavita Online Art Contest”.

In de e-mail staat dat ik, als één van de 50 finalisten, tegen een gereduceerde prijs (20% korting) kan deelnemen aan een kunstbeurs waar ArtaVita aan mee doet en ook deze 20% korting kan claimen wanneer ik me inschrijf voor één van de door ArtaVita uit te geven kunstboeken.

Het ontvangen van het certificaat zie ik als een eervolle vermelding.
Na een certificaat van Emphoka, een Official Letter of Recognition van SeeMe, een Certificate of Achievement uitgegeven door Inspiration: International Art Book, vier keer een Certificate of Excellence (hier, hier, hier en hier) van ArtaVita en een – min of meer – fake Certificate of Appreciation van YouPic, is dit nu het negende certificaat wat ik heb mogen ontvangen.