Certificate of Excellence van ArtaVita ontvangen

Een prettige verrassing via de e-mail: een Certificate of Excellence ontvangen. Dit naar aanleiding van deelname aan een online wedstrijd voor hedendaagse kunst uitgeschreven door ArtaVita.

Afgelopen vrijdag had ik het certificaat al ontvangen, maar deze was in een dusdanige resolutie dat het niet te gebruiken was wanneer deze zou worden afgedrukt. Mijn verzoek was dan ook om, net als bij de vorige gelegenheden, een PDF-bestand mee te sturen, die ik vandaag ontvangen heb.

In een eerder blog was al melding gemaakt van deze wedstrijd en ook welke foto’s daarvoor waren ingestuurd.

Geen van de foto’s is de winnende gebleken maar uit de mail blijkt wel dat de inzending  behoorde tot de shortlist van 50 (soort van finalisten):

Dear Tjeerd,
We would like to thank you for participating in Artavita’s 27th Online Art Contest and I want to inform you about the results.

604 artists took part and judging was extremely difficult, because so many noteworthy works were entered.

The winner was Anton Hoeger, with four paintings: “In Lovely Blueness”, “The Burden”, “Territorium” and “The Yoke”. We will be exhibiting these works in our pavilion at Art San Diego, from 18 – 21 October.

You were one of the 50 runners-up, shortlisted for winning and therefore we are offering you a 20% discount on the participation fee for Art San Diego. If you like to exhibit there, please contact me as soon as possible and I will send you the application.

I attach here your certificate and I offer you my congratulations!

Best regards,

Thomas Tunberg
Director
Artavita

De tekst op het certificaat luidt:
“Certificate of Excellence awarded to Tjeerd Doosje for artwork submitted in the 27th Artavita Online Art Contest”.

In de e-mail staat dat ik, als één van de 50 finalisten, tegen een gereduceerde prijs deel mag nemen aan de expositie in San Diego, die gehouden wordt van 18 tot en met 21 oktober. Hierover kan informatie worden ingewonnen en dat heb ik dan ook gedaan.

Het ontvangen van het certificaat zie ik als een eervolle vermelding.
Na een certificaat van Emphoka, een Official Letter of Recognition van SeeMe, een Certificate of Achievement uitgegeven door Inspiration: International Art Book, drie keer een Certificate of Excellence (hier, hier en hier) van ArtaVita en een – min of meer – fake Certificate of Appreciation van YouPic, is dit nu het achtste certificaat wat ik heb mogen ontvangen.