Inzending internationaal “ArtaVita’s Online Art Contest”

Naar aanleiding van eerdere e-mails met een open uitnodiging om mee te doen aan de internationale wedstrijd voor hedendaagse kunst van ArtaVita, vandaag een drietal foto’s (één van Demi en twee van Pien) ingestuurd voor de wedstrijd.

ArtaVita is opgericht door een team van internationale galeriehouders en kunstenaars die ruimte willen geven aan kunstenaars om elkaar te ontmoeten en hun werk te etaleren.
Kunstenaars en galeriehouders maken gebruik van ArtaVita om hun laatste portfolio’s, première- en expositiedata met elkaar uit te wisselen.

Daarnaast geven zij het internationale World Wide Art Book uit, waar ik overigens niet al te beste ervaringen mee heb.
Tevens geven ze kunstenaars de mogelijkheid om te exposeren in New York, Miami en San Diego.

De winnaar van de wedstrijd mag tot een maximum van vier van zijn/haar kunstwerken kosteloos exposeren op de Art San Diego in San Diego in oktober (8 tot en met 21 oktober 2018) die vorig jaar 16.000 bezoekers trok.

De foto’s die zijn ingezonden zijn de volgende (klik op een foto om naar de specifieke fotopagina te gaan voor de palmares en reacties op de foto):

Pien (0602-3)
Pien (0603-3)
Demi (0110)

Eerdere deelnames aan vergelijkbare wedstrijden op de website van ArtaVita hebben geen prijs opgeleverd, maar wel drie (hier, hier en hier) mooie certificaten.

De uitslag van de wedstrijd wordt op 31 mei verwacht.