Inzending internationaal “28e ArtaVita’s Online Art Contest”

Naar aanleiding van eerdere e-mails met een open uitnodiging om mee te doen aan de internationale wedstrijd voor hedendaagse kunst van ArtaVita, vandaag een foto van Catinca ingestuurd voor de wedstrijd.

ArtaVita is opgericht door een team van internationale galeriehouders en kunstenaars die ruimte willen geven aan kunstenaars om elkaar te ontmoeten en hun werk te etaleren.
Kunstenaars en galeriehouders maken gebruik van ArtaVita om hun laatste portfolio’s, première- en expositiedata met elkaar uit te wisselen.

Daarnaast geven zij het internationale World Wide Art Book uit, waar ik overigens niet al te beste ervaringen mee heb.
Tevens geven ze kunstenaars de mogelijkheid om te exposeren in New York, Miami en San Diego.

In elk van de vijf categorieën schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst, digitale kunst en andere 2D-kunst krijgt de winnaar een “Featured Artist” abonnement van een jaar op de website van ArtaVita.
De 50 er op volgende kunstenaars krijgen de mogelijkheid om 20% korting te krijgen voor een kunstbeurs of 20% korting bij publicatie in een van de door ArtaVita uitgegeven kunstboeken.

De foto die is ingezonden komt uit Catinca’s eerste fotoshoot van dit jaar:

Eerdere deelnames aan vergelijkbare wedstrijden op de website van ArtaVita hebben geen prijs opgeleverd, maar wel vier (hier, hier, hier en hier) mooie certificaten.

Het is nog niet duidelijk wanneer de uitslag van de wedstrijd bekend wordt gemaakt.