Foto ingestuurd voor expositie Espace Vision’Art, Parijs

Vanmiddag is de foto van Merlin ingestuurd die, vanaf midden oktober, een jaar lang tentoon gesteld zal worden in de Parijse fotogalerie Espace Vision’Art.

De ingestuurde foto van Merlin is een vierkante uitsnede van foto Merlin (1807-2) die het eigenlijk overal wel heel erg goed doet en die afgelopen vrijdag nog meer dan levensgroot te zien was op Times Square in New York.

Merlins moeder en ik waren het er al heel snel over eens dat dit de foto zou moeten zijn die uitgeprint en wel op één van de muren van de Franse galerie moet komen te hangen.

Als alternatief hebben we afgesproken dat foto Merlin (1808) de plaats zal innemen, mocht bovenstaande foto verkocht worden.

De Espace Vision’Art galerie is een galerie in het Parijse Quartier Latin (5e arrondissement) die alleen foto’s en andere digitale kunst tentoon stelt.

De galerie ligt op de hoek van Rue du Sommerard met Place Paul Painlevè. Op een foto op Google maps uit 2021 is dat goed te zien.

Daarop is ook te zien dat in het pand toentertijd nog een boekwinkel was gevestigd.
Het ligt op een steenworp afstand van de faculteit der letteren van de Sorbonne universiteit en ligt op loopafstand van het Panthéon.

Nu afwachten of de ingestuurde foto ook daadwerkelijk past bij/in de galerie, maar daar verwacht ik niet al te veel problemen mee.

En dan zal binnenkort, waarschijnlijk in het midden van de maand, wel het verzoek komen om de 15 tot 30 foto’s in te zenden die in de digitale solo-expositie gaan komen.

Wordt vervolgd.

Vorige berichten over expositie Espace Vision’Art:
Verzoek om foto
Aanmeldingsformulier ingestuurd
Vragen zijn beantwoord
Vragen over het voorstel
Uitnodiging fotogalerie Parijs

of volg deze link.