Foto’s Merlin ingestuurd voor Paris Chic Kids Magazine

Het is allemaal erg omslachtig, maar we zijn weer een stapje verder voor de publicatie van foto’s van Merlin in Paris Chic Kids Magazine: de foto’s zijn op printresolutie opgestuurd naar de editor van het tijdschrift.

Het Paris Chic Kids Magazine is een tijdschrift, zowel digitaal als in print, dat, zo staat te lezen op hun facebook pagina “modellen promoot tot het volgende niveau en helpt groeien in de fashion wereld”.

Op Instagram heeft het tijdschrift ruim 23 duizend volgers en op facebook ruim 19 duizend volgers.

Het blijkt dat er ook een winkel in New York is van dit concern.
Hoe leuk zou het zijn wanneer we, ter gelegenheid van de prijsuitreiking van de ATIM’s Top 60 Masters 2022 Award hier ook een bezoekje aan zouden kunnen brengen?

Gisteren meldde ik in een blogbericht dat het hele proces stokte bij een bedankschermpje voor het invullen van een formulier op WuFoo waarmee de betaling was geregeld.
Het was niet mogelijk om de foto’s in te sturen.

De moeder van Merlin heeft via Instagram contact gezocht en daar kreeg zij te lezen dat de foto’s naar een Gmail adres gestuurd moeten worden.

Aangezien we acht foto’s hebben uitgezocht, is het versturen van de hoge resolutie beelden voor de publicatie via e-mail niet zo handig, want de bestanden samen zijn bijna 80 MB en de meeste e-mail apps ondersteunen dit ook niet.

De toevlucht is daarom maar gezocht in het doorsturen van de foto’s via WeTransfer.
Op deze manier wordt er ook niets aan de foto’s veranderd (terugschalen bijvoorbeeld).

De editor vroeg vervolgens aan de moeder van Merlin nog of er een bewijs van betaling kon worden opgestuurd en dat is wat ik ook nog een keer heb gedaan.

Het is nu nog wachten op dat de editor de foto’s via WeTransfer downloadt en zij ook worden goedgekeurd.
Dan is de publicatie een feit, waar ik weer heel trots op ben!

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over mogelijke publicatie in Paris Chic Kids Magazine:
Betaling gedaan
Creditcard perikelen
Foto’s gepubliceerd?